「突發」 西野カナ活動再開!

286 回覆
296 Like 6 Dislike

順手補埋隻15週年best album同MV集
最近先補左mtv unplugged
Kanayan 活動再開真係好感動
真係有生之年系列無預警活動再開,前幾日見到仲以為自己發緊夢未瞓醒
其實有預警!15th anniversary dear…條片最後有to be continued不過估唔到咁快 同一公佈就咁多消息
https://youtu.be/LgpElbNy-60?si=Cn6ownOqaaFmPcKa
跟進一下拎唔拎得翻?
估唔到佢咁快continue
同一時間公佈咗好多驚喜炸彈,新歌,新EP,一復出就喺橫濱搞個2024 tour

講返轉頭諗,活動暫停咗咁耐再復出嘅artisrt好似真係唔多,好多話暫停活動之後就人影都唔見
2019係橫濱再見
2024係橫濱再會
Kana啲live好正
最愛 love collection pink & mint 同 with Love tour
https://youtu.be/vufIgRUGbNk?si=34_Kz5plR2SSyDpu
屌 拎唔到

你試下quote我封email (attachment)
然後話有人遇到similar instance 係拎到!
即刻搵返隻BD出嚟睇睇先
我覺得純粹係個cs 嫌麻煩唔幫你處理
巴打可唔可以cap 幫你個cs個名睇下
唔記得邊場
成條裙仔變到七彩顏色咁,睇到我眼都突埋
靚到癲
Kanayan tour 2012 fantasy?
印象中好似係唱淚色定さよなら嗰陣
條裙仔會發光,跟住會變到七彩顏色咁
好似無2012年咁早時期
Best friend 真係好正
同埋想講淚色依首歌 賣得唔好真係幾可惜
live 版先聽得出個味道 然後先會開始鍾意首歌
希望可以喺first take同紅白再見到佢
肯定會上咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞