「突發」 西野カナ活動再開!

286 回覆
296 Like 6 Dislike
用佢果個國際代購?我都係 去唔到tower records complete order個版面 (我另外用其他代購就去到果個版面)send左email 去問 等緊覆
用worldshopping你可以用email去客服問佢拎個code
佢會比翻你岩岩拎翻

Online Shop入面自己account個my page

應該會有啲類似咁information
樂天買就咁
因為tower records佢官方partner果個worldshopping 唔洗係tower records 開account都可以直接買到所以唔會有所謂自己account個page 要send email去代購客服果邊拎翻
唔該晒 巴打
Fyi不過我心急開account用另一代購買左第2隻 變左有2個code
千撚奇唔好用world shipping 垃圾嚟
應該你買幾多隻就可以抽幾多場
同前排宇多田光個玩法一樣
姐係我多左一組code可以抽多次?
巴打你點問佢
問完world shipping佢好似唔係好明咁
以為西野翔復出
唔該晒巴打
可以抽晒兩日 或者同一日兩次機會
抽曬2日了 為左抽飛碌左2張人情卡
啱啱試咗 原來唔得 即係買兩隻碟先係啱嘅
一隻抽13號 另一隻抽14號
咁我算錯有錯着
唔見amazon jp有CD賣,仲有無其他網可以買到

下面果啲都仲有呀!

thx ching , 啱啱去tower records買咗了
第一次上tower買,可以用amazon pay都幾方便

撳佢官網左手邊粒掣諗住買碟,條link淨係識彈返去Kana YouTube Channel,玩咗我幾粒鐘,搞到要周圍搵網站買碟
eplus先最煩 唔收海外信用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞