覺唔覺歐洲國家盃難打過世界盃?

210 回覆
50 Like 88 Dislike

你問呀朗想拎 世界盃 定 歐國盃多啲
有最佳第3名呢d on9規則,成績不如世界盃好正常
都真係難
有啲隊分組賽不勝都入到決賽
點玩
贏咗一次西班牙德國就打晒飛機 仲要喺小組賽嚟
https://youtu.be/E3Xof_Miwhs?si=dTJJ1WKQz6uxeNfX

其實世界盃都幫撚到盡
插水插到咁都照俾12碼
不過幫咗都無用姐
以事論事
你都唔會話希臘係強隊啦
佢踢得閪唔代表廢wo
修夫基害左8年
世界盃都拎到第4 咪證明英撚勁

格魯吉亞肯定屎過佢地 捷克就唔知

又唔見d人幫韓國打
一樣贏葡萄牙德國

摩洛哥仲勁
而且世界盃後友誼波贏埋巴西
近三屆大賽小組賽182022葡萄牙9場有7球12碼
其實已經幫到盡啦
只係估唔到淘汰賽之王入淘汰賽就腳軟跪係度
呢隻唔肯認朗狗仔嘅傻鳩同班朗狗仔一向都係咁
龍門任佢搬
一時又話要睇FIFA 計唔計
一時又話FIFA 排名唔重要

計唔計都要問過呢班傻鳩朗狗仔
而家連人地非洲分區都要管撚埋
你班傻鳩真係以為球壇黑社會真係大撚晒咩
FIFA 唔同 UFEA 㗎
哇原來邊隊勁邊隊就係歐洲隊
咁巴西阿根廷都係歐洲了
整新圖啦 歐洲盃含尻量最高
下屆世界盃都有
巴西連克羅地亞呢啲歐洲魚腩都贏唔撚到 比盡歐洲三線 甚至冇資格做歐洲隊 喺高水平嘅歐國盃小組賽應該都係包艇出局 阿根廷淨係識踢魚腩 比盡有個第三名出線嘅 勉勉強強有匈牙利level嘅
北馬其頓呢啲輕鬆贏烏拉圭呢類南美低水平波 話曬連歐國盃冠軍意大利都贏到
條傻鳩最愛嘅荷蘭係咪要改做屬於非洲

之前就話俾正評自己係為咗bookmark
又係時候cap 低條鳩條啲弱智論調
點解而家多左咁多肉酸朗post
你咁搞一搞 朗迷好難做
歐國盃最勁 阿朗登機做球玉了
當和三場都可以出線就會以守行先 當大家都守住黎踢就會難入波 英格蘭嗰組已經有眼見 大家hea踢守到完場都可以一齊出線 咁點解要打進攻足球咁大風險 所以好多場都一球上落咁完場
班傻鳩朗狗仔可能諗住又有隊友Carry
今年可以拎到歐洲國家盃呀嘛
所以搶住衝出嚟吠
班傻鳩成日話世界盃比好多十二碼比阿根廷
係唔公平,係造馬
一問班傻鳩邊一球唔應該俾又答唔撚出

一post呢段片出嚟
問班傻鳩有冇邊一球好似球玉呢球插水插得咁離譜
成班傻鳩更加冇聲出,變晒啞仔
實力比較平均
亞洲 北美 同非州 唔少實力差

咁當然打法就冇咁多變化
https://www.instagram.com/reel/C8KlkojsF3M/

睇嚟世界各地嘅朗狗仔都係一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞