[大雨灑過後晴天] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
落好大雨

天都哭了

流汗啫
落好大雨

天都哭了

流汗啫

都流好多喎
成日都諗佢會唔會記起我嘅好返返嚟
落好大雨

天都哭了

流汗啫

都流好多喎

又打風

加油啦,真心過邊有咁易完全放低,但都要行出第一步架

有無忘情水

加油,諗通就好

點解會退步咁on9
明明都知道啲道理 明明一切都完
點解我仲咁on9

真心過在意過嘛,返唔到轉頭咪展望將來囉

好痛

係痛,痛就要抽身啦,仲隊個頭埋去

好似絕症咁纏繞全身

唔會

原來已經分開咗兩個月

唔會

求繼續屌醒

唔會

求繼續屌醒

屌埋我 我跌左落深淵

唔會

求繼續屌醒

邊得閒記得你?淨係記得你既缺點囉,佢心諗你邊位呀。
落好大雨

天都哭了

流汗啫

都流好多喎

又打風

見到你地唔放低流晒汗

人地已經忘記左你啦 唔想留住同你既相 所以咪刪你囉
醒未

你一講我就去睇佢ig 原來佢都係無del我地啲相
利申del曬

屌 我都有曬到出黎

曬相一定係情侶情趣之一
慶幸自己有曬到 相可以del 但係呢張實體相可以比我永久封存係屋企某個位
由尋晚睇完前度開始 直到依家
個腦不斷loop住洛奇打上去電台講個幾句野
最記得既係
「我唔祝福你喇,因為愛自己既人,永遠都係最幸福。」

唉 我都想講 呢句真係好感觸

del咗咪算 你都唔好留戀啦 佢已經決定好哂

醒未

利申del曬

其實佢同我啲相一張都冇del過
落好大雨

天都哭了

流汗啫

都流好多喎

又打風

今年好勁 一波未平 一波又起

利申del曬

屌 我都有曬到出黎

曬相一定係情侶情趣之一
慶幸自己有曬到 相可以del 但係呢張實體相可以比我永久封存係屋企某個位

咁我又冇曬出嚟 但我試過整diy禮物盒俾上一個垃圾ex做生日禮物 唯一一次曬過相

唔會

求繼續屌醒

算啦 我都同佢散咗兩個月多啲 就尼3個月啦 人地都有新女啦 仲打擾人地做乜 佢知你好就唔會唔要你啦

唔會

求繼續屌醒

算啦 我都同佢散咗兩個月多啲 就尼3個月啦 人地都有新女啦 仲打擾人地做乜 佢知你好就唔會唔要你啦

算啦 返唔到轉頭架啦

唔會

求繼續屌醒

風流快活緊老母叫咩名都唔記得啦

唔會

求繼續屌醒

算啦 返唔到轉頭架啦

係囉乖啦 我地要努力走出嚟呀

唔會

求繼續屌醒

風流快活緊老母叫咩名都唔記得啦

..

醒未

利申del曬

其實佢同我啲相一張都冇del過

我都無 只係擺哂係電腦某個檔到封印緊
落好大雨

天都哭了

流汗啫

都流好多喎

又打風

星日本身都dayoff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞