[大雨灑過後晴天] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

呢幾日心情麻麻

我都係
想上山

一齊

一齊搭纜車上山

屌你呀,上乜鳩

邊個?新定舊?我有見到話同一個朋友接你收工嘛

我叫春就無晒人,心淡,潛水先

公公

我都係
想上山

一齊

一齊搭纜車上山

屌你呀,上乜鳩

搵個再新d既取代佢

我都係
想上山

一齊

一齊搭纜車上山

屌你呀,上乜鳩

搵個再新d既取代佢

公公你ok?
想問如果ex block左自己 (fb,whatsapp, ig unfriend)
而佢完全冇搵過自己
係咪代表呢段感情冇得救

我係whatsapp到 最後只係褔祝佢 同埋 講左有緣再見
之後就俾佢block左

究竟佢點諗
就算冇得同佢做情侶
我都唔想一個咁重要嘅人就咁消失

利申:俾人block左接近一個月

一齊搭纜車上山

屌你呀,上乜鳩

搵個再新d既取代佢

公公你ok?

我係仆街,襯你唔起

擁抱
想問如果ex block左自己 (fb,whatsapp, ig unfriend)
而佢完全冇搵過自己
係咪代表呢段感情冇得救

之後就俾佢block左

究竟佢點諗
就算冇得同佢做情侶

放低啦,佢都做到咁絕
而佢完全冇搵過自己
係咪代表呢段感情冇得救

之後就俾佢block左

究竟佢點諗
就算冇得同佢做情侶

一齊搭纜車上山

屌你呀,上乜鳩

搵個再新d既取代佢

公公你ok?

我係仆街,襯你唔起

一齊搭纜車上山

屌你呀,上乜鳩

搵個再新d既取代佢

公公你ok?

我係仆街,襯你唔起

你有幾仆街

擁抱

公公幫我返學

擁抱

公公幫我返學

享受埋餘下做學生既日子啦, 之後唔會再有架啦
而佢完全冇搵過自己
係咪代表呢段感情冇得救

之後就俾佢block左

究竟佢點諗
就算冇得同佢做情侶

佢做到咁絕 都係唔想你再搵佢姐 睇怕佢連朋友都唔想同你做番
有緣都唔想再見番
咁唯有放自己一條生路啦

擁抱

公公幫我返學

認真要享受一下 番工個種攰唔係想像中咁簡單
又星期5了
而佢完全冇搵過自己
係咪代表呢段感情冇得救

之後就俾佢block左

究竟佢點諗
就算冇得同佢做情侶

性格不合 加 愛淡左 佢開始覺得攰 唔想再磨合
無論我點認錯佢都唔肯番黎
分左手 之後見過一次 佢話對我仲有愛 但只得番10%
其實拍拖一年多d 一直都覺得佢唔係好愛我
但有時會自己呃自己
只要自己肯付出多d 佢會感受到

擁抱

公公幫我返學

唉 出到黎之後就係屎既開始
又星期5了

又放假了
又星期5了

又放假了

放條鐵咩
公司野都仲未做好
又星期5了

又放假了

放條鐵咩
公司野都仲未做好

拎返屋企慢慢做
又星期5了

又放假了

放條鐵咩
公司野都仲未做好

拎返屋企慢慢做

做咩咁忙
而佢完全冇搵過自己
係咪代表呢段感情冇得救

之後就俾佢block左

究竟佢點諗
就算冇得同佢做情侶

性格不合 加 愛淡左 佢開始覺得攰 唔想再磨合
無論我點認錯佢都唔肯番黎
分左手 之後見過一次 佢話對我仲有愛 但只得番10%
其實拍拖一年多d 一直都覺得佢唔係好愛我
但有時會自己呃自己
只要自己肯付出多d 佢會感受到

佢都無唔捨得架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞