黏土人同好區 (31)

824 回覆
2 Like 3 Dislike
要訂了
貪平 tclub 如果唔cut單,
gsc 個啲figure同土人 會員價真係無得輸平成幾舊
改左terms 運費貴左
但如果特典代購無乜空間平咁係官方

新手入坑
t club網店訂
前日終於到齊晒
即場開卡做埋會員
想問下GSC 係到貨先會扣錢?
臨出貨前先扣錢
唔該哂
歡迎踩入深坑
八掛問下大家TCLUB 網店訂野, 到貨係咪都會自動自覺收到提貨EMAIL? 我次次都收唔到, 要自己去問客服先補SEND 番 好煩, 最怕係CUT單, 都收唔到EMAIL
上次買現貨到貨就有EMAIL
反而訂貨就打電話通知

初初以為借錢電話 CUT左佢2次線
隔2日又打黎先有聽到
我兩樣都無 咁可能比小熊BLOCK 左D來電, 有無話係咩電話號碼 等我留意下先
我次次都收到提貨email,有時仲一日收幾個email ,佢每款到都寄一封過黎
今朝先收到通知去拎貞德同百合鈴
我訂貨得email冇收到電話
月尾一堆 大家樹皮ready未
●7月23日(二)出貨
Good Smile Company
「黏土人 芙莉蓮」JAN:4580590178878
「黏土人 費倫」JAN:4580590178885
「黏土人 博衣小夜璃」JAN:4580590179370
「黏土人 沙花叉克蘿耶」JAN:4580590190412
「黏土人 紫苑」JAN:4580590179073
「黏土人 萊歐斯」JAN:4580590179066
「黏土人 奈奈緒‧響谷」JAN:4580590178724
「黏土人 瓦爾基里」JAN:4580590179356
「黏土人 式波‧明日香‧蘭格雷」(再販)JAN:4580590177284
訂咗頭兩隻 月尾要捱麵包了
樹皮就唔洗,一向空格先大問題。
諗緊要唔要將d舊土人放番入櫃
空間就像乳溝,擠一擠還是有的
push up bra都用埋,就快冇位
得24雪初音岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞