黏土人同好區 (31)

824 回覆
2 Like 3 Dislike
終於收貨後去影

睇黎就拆
驚喜黏土人果款?

唧唧冰仔
唔明呢隻會炒起
https://www.4gamers.com.tw/news/detail/65771/good-smile-company-pulls-vtuber-filian-nendoroid-announcement-after-finding-out-she-doesnt-own-the-rights-to-her-model?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0Sz8dJlqz6V6Jgf9oz0lkgl8njuvOuo_cA886gAyEp4w_ymtgFkF4leS8_aem_IyzCe4EJ8DIV9vg9z9JKgA

可能出唔成
而本次好微笑在 AX2024 宣布 filian 黏土人後,filian 的 3D 外觀「竜胆」的原作者、韓裔 3D 模型師진권(@jingo_1016)從第三方消息得知自己作品被做成黏土人相當困惑,他表示從來沒有與 filian 與好微笑聯繫過,並表示已經聯繫兩方正等待回覆。
你投訴得勁D 就唔會有上限
太攰
已經刷咗第3個CS先搵到個肯補

BTW搞掂埋呢隻啲日森單終於甩曬
Tclub 最近無有cut單?
想訂助手2.0土人驚佢又cut
訂左6隻nene
希望唔好cut單 唔係要買現貨
上個星期六先拎左幾隻
早排先拎咗隻黑魔導女
我都驚諗住訂助手土人同尋日講再販個隻PVC
等等佢cut 單其他鋪截哂訂又要等現貨,
隻pvc有現貨個陣又比人炒到上天
因為之前睇到上個post6月tclub開訂個d有幾隻比人cut單
佢仲要過左截訂日期先通知你cut單
度度都有cut 單風險,都係睇下值唔值得博
佢個價太進取
如果你一個竹都訂5-6隻既話
一隻半隻cut單要衝現都抵過搵第二間訂
個人睇法
而家睇
佢風險算高
tclub連nier pop up都唔開,等到出面截晒單
自己簡啦,仆街唔好喊就得
Tclub 暫時土人ok

六月收左三隻
前前後後$2500
呢兩個幾月都冇再訂
你訂出面
每隻貴3-70訂4-5隻差價=送多隻比你
真係cut單最多出旺角/carousel買返
佢積分每一千分仲可以當$20用
我出面都冇訂
係呢兩個月冇野啱
要訂都係得土人電視姬
六花figure同Hyber body 又唔知開唔開
妮姬拉比又唔知開唔開
其實我見gsc官網連運費好似都唔係貴代購好多
點解好似冇乜人直接係官網買咁
預一個星期左右會開,如果過左一個星期多都味開,即係冇。 六花hyper body今日開左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞