歐錦棠爆男星與家傭不倫關係 仲邀請其他男星「觀戰」網民鎖定2大明星

266 回覆
36 Like 91 Dislike
佢知平時d 片view 數低
一講呢類就會爆
即係鎖定咗邊兩大明星??
唔好以為全世界圍住自己一個轉 .
做野要諗人感受 , 包括埋受害者 .
好多無知既人 , 以為近親非禮案 , 唔報導罪犯全名係包庇個罪犯 .

你有無諗過歐錦棠開咸豬手個真名既話 , 可能間接爆埋受害者個身份 , 而個受害者可能極唔願意出面頂證 .
如果咸豬手真係告歐錦棠誹謗 , 你係當年受害者會唔會不顧名聲出黎幫歐錦棠先 ? ( 例如馬戲團事件既兩女女女 )

呢d八婆八掛是非一直都有人聽有人講啦 .
富豪包養女星唔通又吓吓開名咩 ? 得 , 一生人有一次機會囉 (之後賠錢到破產) .

你 "唔開名無謂講" 既講法太幼稚 .
吓吓都叫人衝 (自己就縮) , 好似好威咁 , 結果衝個班人而家咪坐曬監 .
結果衝個班人而家咪坐曬監

幾時前已經睇穿左lihkg啲人咩心態啦 精人出口
咁多人咁緊張做乜
有八卦就聽,有花生就食啦
唔中意咪唔好聽,冇流量咪自然收皮
我有睇打天下1+2 所以咁樣就失望
對比番其實佢初開台平均view 數真係幾高下
同埋有時聽佢講下歷史都唔錯
唔明點解走火專登開花生片賺view 數
呢樣野有d 失望
勁嘔心 幾十歲人仲靠講呢啲戇鳩嘢博關注
樓上勁多 x蛋打手
就算係真又點 你情我願 有咩問題

啲廢老思維真係岸鳩鳩
刷流量係指假View數, 唔係指用啲吸引人嘅題材嚟吸View喎
係karate 果個範疇,我覺得佢算係有心得,我覺得應該要珍惜呢個羽毛
爸爸爸爸點解練馬師叔叔要培賓妹瞓嘅
Who
同細龜梁asshole嗰啲有咩分別
網民鎖定邊兩個男星?

想講就爆啦又屈網民知邊個

好撚老套
要講就開名啦

btw
咁鎖定邊兩個明星
推post到而家都仲係講緊爆料嗰個
仲未有人講到個男聲係邊位
姐係邊個
條友好鬼情緒化
見過去間7仔見到佢買嘢,個店員同佢打下招呼,講兩句都俾佢黑臉
人地無話自己正義
當年唔出聲,而家講黎托咩
睇完條友開關後去日本拍d片淨係投訴人地關員做野慢,投訴呢樣果樣,睇到好老尷,又要扮愛國,但身體好誠實。
好快變質
結果唔係佢受就梗係口響啦
佢啲咁嘅戇鳩言論 認真你便輸了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞