歐錦棠爆男星與家傭不倫關係 仲邀請其他男星「觀戰」網民鎖定2大明星

266 回覆
36 Like 91 Dislike
資深藝人歐錦棠近年轉型為KOL,憑藉多年於TVB及亞視的經驗,經常拍片透露圈中祕聞。最近,歐錦棠在片中提到兩位行為不端的男星的惡行,更在影片中透露了一些線索,引起了廣泛的猜測和討論……

歐錦棠口中的「鹹蛋」事件更是令人震驚。該名男星曾在同劇的男星面前透露,他家中的女傭可以發生性關係,不僅自己親身經歷,還邀請其他男星參與。條件是必須在他的家中進行,而且他將親自在場觀看。歐錦棠對此行為表示極度厭惡,並透露了兩個關於「鹹蛋」的線索。 線索一:「鹹蛋」曾在女演員拍攝跳舞戲時蹲在台下偷看,聲稱是為了指導她們跳舞。其次,他曾被其他女演員投訴經常進行不當「搜身」行為。 線索一:「鹹蛋」屬於資深前輩,曾在沒有智能手機的年代,試聽過女性在車內的呻吟聲卡式帶。這些行為引起了公眾的強烈反響,大家紛紛猜測「鹹蛋」的真實身份。

https://www.weekendhk.com/entertainment/%E6%AD%90%E9%8C%A6%E6%A3%A0-%E9%B9%B9%E8%9B%8B-%E5%AE%B6%E5%82%AD-%E9%B9%B9%E8%B1%AC%E6%89%8B-aplt2-pltc06-1846922/?
刷呢D流量好撚無品,係正義超人就當時即刻企出嚟指證佢屌佢老母啦,宜家講埋D似是疑非jm9?
好L尷,要靠呢啲言論刷流量
睇撚見兩隻臭G就飽
廢老化
恐怖,公廁
娛樂新聞唔靠呢啲靠咩
所謂嘅棠哥都淪落到要爆呢啲陳年花邊新聞
咁我天真嬌囉,我以為佢應該唔需要再食呢條水
老屎弗講當年娛圈有咩問題
只要唔係隔幾年重提舊事有咩好屌
刷你老母臭咩支那狗
所以做kol呢家野永遠只會越做越低質
明明不嬲係正氣形象
為左keep住出片有hit rate要講呢d8婆野
On9要講就開名啦
想俾人告
驚就咪撚講囉
以為你潛咗入地核添
慢慢都唔想聽佢啦
其實依條友都幾煩
唔怪得做極都唔起
唔係告你就緊係口響
錢夠唔係我賺
依家咪叫佢唔敢開名收返埋個垃圾故仔囉
2019叫人表態班撚樣
咪撚on9啦 咁你咪唔好睇囉
迫人犯罪 痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞