DC9放蛇「85折的士」,到埗要求正價收費,並報警拉乘客

142 回覆
330 Like 27 Dislike
你有得claim 點解唔call正價?
拍片 講日子講時間 講發生咩事

之後利用自己身份去逼狗立案 如果自己係平凡人就放上小紅書扮天忘人
咪係囉 85照cup番單無錯喎
點解要幫你出張假單呃錢
傻閪的士狗真係冇腦
佢可能都係成日呃公司嗰堆

“佢cup唔cup印都係收咁多錢”嗰啲咀臉怪個司機

正常人一聽就知你想搭的士仲有錢收啦 有啲人特別鐘意話左人先,心地唔好
最後司機同客點?
吊客都話見得多,竟然有報警拉客
要佢犯嘅法刑期可以多過12個月,先可以用101拘捕權
店舖盜竊最高係十年所以可以
如果司機主動提出就司機犯法
客人提出後大家同意就兩個都唔犯法
結局係點先
睇吓事主口供點比囉

如果佢落口供話已經同dc狗表達咗感到威脅同害要離開嘅話,十成都要落案
有的士判官未,劉馬車不如考慮吓,一定大把點擊,洗撚搵工咩
閪的士乘客: 無人迫你接我張單
第一日渣的士呀? 85折外公司價呢d係行規
咁都要睇事主前題有無違法行為或損害他人利益,而且扣留方式是否合理,如果係事主理虧在先,律政司多數唔會起訴或行使酌情權剔除案件
想知個結局點

DC9有無柒到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞