[歐洲足協針對蛇占正仆街] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2756]

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
是但一隊唔踢歐霸就得
Marcus Rashford’s brother and agent on Instagram after England drew to Denmark 👀

要post 幾多次
依D撚樣仲係死性不改係度玩PR,又唔諗下最近踢國家隊對弱隊都踢到垃圾咁
而家左路死火
福哥落選先最適合抽南閘水
因為無份踢就無份柒
同人員講有我大福哥成件事就唔同啦
不過有咩唔同就無人知
出國好過去車狗啦
拜有歐聯咪有解約金
無解約金olise 60-70m好正常
身價平左咪加番落個球員人工到
我地比唔起架啦
而家自己國家隊仲踢緊就玩埋依D輿論戰,真係毒瘤黎
成個英國都屌緊南閘
淨係大福哥屌咩
屌南閘還屌南閘,關選唔選福咩事?
條撚樣喺足球上不嬲都自私剩係睇自己
彭馬 咁撚fit 咪一樣坐後備
格利薯咁高身價 都無入選啦
修夫基今屆咁玩法, 基本上都100%炒硬, 依家抽水都無意思
福哥唔檢討自己, 心態唔肯改變, 下任領隊都唔會俾面佢
對MALDA踢到垃圾咁比南閘61分鐘換走,最近熱身賽對巴西75分鐘出佢仲懶懶行咁,之後就搵人放風話自己其實傷傷地,然後下場熱身賽對比利時,賽前記者會問南閘派飯係唔係傷,南閘嬲嬲地咁否認,之後對比利時連出都唔出佢。

初選有加利薯班撚樣又話唔公平,臭蟲論話大家今季都無態,好啦而家最終名單無選加利薯,見依兩場踢得差就搵個大佬+AGENT話自己可以MAKE A DIFFERENCE,果然唔踢既就最勁
把口同pr最勁
落場踢就呢樣嗰樣
算啦,佢本身IG都係private
有人揚出去之後都delete咗
福而家個心態同浩南哥個班一樣,寧願見到隊波輸波都要證明自己係岩
其實都幾小可佢呢個年紀已經廢老mode
多得英撚英媒吹奏
牙坦又中
Greenwood請福狗條pr team得唔得
見到fb啲外國獌仲係勁迷福
狗竇車手幾時出手做低派飯狗全家
咁能熱想點。。。
交換做唔靚ffp條數點會換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞