[歐洲足協針對蛇占正仆街] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2756]

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
Marcus Rashford’s brother and agent on Instagram after England drew to Denmark

RB咪一撚樣 就搞我哋?
今年鏝咪撚喺Girona買人
明明係唔夠人爭
220K週薪真係寧願唔要好過
From體波台

好多曼迷(係twitter)問點解曼城係基羅納簽Savio又得;萊比錫係薩爾斯堡簽Sesko又得?
1. Savio係特魯瓦球員,唔係基羅納球員,上季只係外借去基羅納。雖然特魯瓦係城市足球集團成員,但因為特魯瓦冇歐洲賽資格,所以唔受歐洲足協新例規管。
2. 萊比錫係2022年宣布簽Sesko,而歐洲足協新例係2023年7月立例,冇可能 #用明朝嘅劍斬清朝嘅官,所以都唔會俾新例限制
220k其實同辛祖既基本周薪差唔多
暫時睇左8場
睇曬傳統勁旅
西班牙德國最好,成班人知自己做乜,亦睇到教練既諗法係踢到出嚟
其餘球隊奧地利,阿爾巴尼亞有驚喜

反而克羅地亞有少少失望,中場老化,前面無人擔到大旗
We don't have a natural replacement for Cristiano Ronaldo
睇#65
走咗堆高薪, 又200K+唔掂喎
We don't have a natural replacement for Ander Herrera
We don't have a natural replacement for Wout Weghorst
We don't have a natural replacement for Erik ten Hag
今季得咁少錢仲簽唔簽到球員?
曼聯可以學人借用球員 再買斷
扮窮啫, 今季埋單最少100m, 已經保守咗
冇buy back既話邊間都唔洗傾
玻璃人
水魚曼 1億 買個防中 同 前鋒就無左 中堅繼續龜+9A
不了
明知自己呃飯食就無謂累著舊東家啦
INEOS瑞士好似有隊波可以借嚟過橋?
佢呀哥都係收嗲好d
簡單啲來講
我曼管理層柒了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞