Frankie女友疑曾被AK封鎖 指沈殷怡煽動並宣示主權

1001 回覆
617 Like 24 Dislike
樣貌 身材 家底 修養 學歷
輸足五比零,究竟佢係真傻定係自戀
你爭左jeremy 同 lokman呀
一條女搞冧成隊鏡啲花生食唔晒
冇乜點㗎

Ak都只係一隻中過傳銷雞迷藥嘅mk仔囉
可能我仲有蘭桂坊嘅話,又識到呢條女,都會咁㗎

只不過佢係一個藝人,依家爆咗出嚟,又要扮聖人
咁叫佢block嗰癲婆更加正路啦
點扮聖人? 講左d咩?

我都唔鍾意鏡,但你真係好撚on9
你條女有啲料

你外人覺得佢幾仆街都好,佢就係好清楚你啲狗公嘅心態
一開始剩係搞到Frankie (mirror 最廢個件,都冇人出聲)
不過一牽連到AK ,我先覺得花姐出黎po story 。警告Frankie 好快斬纜,如果唔係累埋隊友。

尋晚俾花姐公開串條女係雞,家陣就即刻地圖炮搞埋Shirley 沈,人地假假地Viu TV 重點女藝人,基本上大show 一定有佢份。

睇怕呢鋪好大獲。條女會括出去,有幾多story 有幾多私人信息盡爆。

大家買多兩包花生睇戲啦
都唔知對家仲有幾多story cap圖喺手
仲死攬條女真係好好笑

宜家就係因為佢係你條女
佢story啲圖講過啲咩都有人信
條女癲到咁 唔知仲會拖幾多人落水
大陸阿嬸樣都叫正😂😂😂
佢又無講錯 shirley sham真係大陸三線雞
cls
姜濤
Anson Lo
Edan
Ian
Jer
AK
Jeremy
Stanley
Alton
Lokman
Tiger
Frankie
唔使再講「我都唔鍾意鏡」呢啲無意義嘅論點喇

明明一開始就係一堆人話ak 冇撩過條女,係條女老屈,先有呢個討論

我只係指出ak呢種對話係大部份香港男人狗公上身嘅時候講嘅嘢,同埋用嘅emoji
包括我自己都有咁做過
整完係好左好多
可能十年前未出名可能已經用緊私人acc
PR acc洗乜互follow
之前連登有人話佢哋係SP關係
果陣仲俾人話係9up
你係frankie?
散咗咪unfollow咯 KK而家都同另外一條女一齊啦
樣衰到極點!
其實好明顯係條女同人講happy new year先
為何未懂得相愛這耐力賽

我覺得佢solo版本其實仲好聽,呢一個位升Key好正
好爆
屌你老母princejoyce
唔使諗我哋巴打一定揀Shirley,完全天差地別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞