Frankie女友疑曾被AK封鎖 指沈殷怡煽動並宣示主權

1001 回覆
617 Like 24 Dislike
絲打係咪絲?
整容逃不過我法眼
我有朋友去完韓國整咗下爬都係咁尖

加上瘦底唔會無啦啦後期發育
佢宜家唔似push
選美當時佢目測頂盡b
宜家目測D-E

而通常整得個樣都唔可能整埋個胸
都唔介意捱多刀
21年尾開始 係現任
係佢中學同級,一路都絕得佢靚,不過當時佢瘦兼寒背,選美時都係超瘦十年前,佢依家成個body都有啲漲
掖毛係咩事
絲打係咪絲?
整容逃不過我法眼
我有朋友去完韓國整咗下爬都係咁尖

加上瘦底唔會無啦啦後期發育
佢宜家唔似push
選美當時佢目測頂盡b
宜家目測D-E

而通常整得個樣都唔可能整埋個胸
都唔介意捱多刀
係佢中學同級,一路都覺得佢靚,不過當時佢瘦兼寒背,選美時都係超瘦十年前,佢依家成個body都有啲漲
睇過造星有一段佢solo 唱失戀歌
中間有笑 唔知想點
肥左會升cup
佢手臂望落粗成倍
宜家真人有時仲有雙下巴
好撚濫
呀hei見字驗身
d冇腦fans不願面對現實真係睇到忟
幫Francisco諗咁多嘢解畫
佢繼續抽插緊條臭雞咋
ig close friends只不過係一個功能
佢哋勁好笑 講到一定係真正挈友先可以加
邊有咁多陰謀論 話咩點解嗰時會留cap低又點解留咁耐
屌 正常人見條女咁撚kam點會唔同朋友分享講八卦
咩年代呀 up咗上cloud實搵得返㗎啦
最撚on9係見人話Francis開始紅先有呢單嘢 係有人別有用心
真係好想知佢紅咗喺邊 唔係呢單嘢邊個識佢
完全講唔出有咩代表作
遲啲HPV針絕對可以搵我地Frankie哥代言大家誤會晒了 其實佢都係想R個廣告
啊雯雯果陣做人第三者 做到坐正喎咁都悲劇 ?

條路佢自己揀㗎喎,由頭到尾都係果陣個正印先叫慘吓話?
唔知點解一路睇你啲字
一路有ak讀緊你段野把聲出咗黎尤其最尾嗰句
咪玩,性工作者日日接成班客又cheap又污糟
點醒法,christy咁既性格萬中無一,食到睇彩數
呀雯雯咪又係狐狸精
明知自己偶像有女朋友仲姣埋去
兩隻狐狸精可以battle下
仲有無新圖
記錯可能係中六,其實佢中學玩話劇參加唱歌比賽都唔小公開相,依家佢朋友好多都係中學玩話劇識嘅,ig都常見
SS AK已經冇follow大家啦
你以為埋左單條女就會變乖?根本埋唔埋都冇分別
只係有錢既劉馬車
睇你覆留言個pattern 同埋留言嘅like數,已經知你係Viu pr,太明顯太低手了
啲人仲覺得AK只不過係同朋友講兩句,
唔係想撩佢?想睇呢两個字已經有問題,
唔係想睇佢跳breaking locking呀,係想睇pole dance
擘大比捽晒波,正常少少啦啲fans 仲喺度解釋咁多廢話
依家同frank會唔會好尷尬?
呢條女好癲,不過睇得岀佢好enjoy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞