其實住白石角嘅生活係點?

263 回覆
263 Like 17 Dislike
因愛成恨
可能因為白石角無公屋俾佢住
九巴係SHK, SHK 入面先有個新盤, 仲友真係鳩上腦
我同你講句說話,佢真係冇撚有錯,咁多年都係咁,有次仲開屌,利申火炭居民
馬鞍山只係配套齊全,我住左一年馬市去港島返工都係坐87k去大學轉鐵,車程去apps睇仲慢過白石角,至於有人屌過我話點解住馬市唔去搭馬鐵咁撚戇鳩仔,我就會屌返佢試下去大圍轉車你就會明白,又熱又多人又上唔到車,但如果去九龍東返工去鑽石山轉真係無敵,有利有弊啦,但馬鞍山整體真係唔差
條友19年想買到24年都未買到白石角
淨係諗住不停唱淡做低樓價等自己入到
大陸人買完都無人住
踩單車好快去大埔同沙田
252 K53 … 其他都係特別巴士班次 算啦
放心,一定唔會,因為有好多科學園做野既人無access card
77區,馬市同wks我都住過,除左馬市其餘兩個同白石角冇咩分別,wks有鐵但耐,77區依家有錦駿苑個站應該會好左(我未感受過),而馬市除左681其他巴士線都真係唔掂,當然mos依家已經唔係美食沙漠,火炭先係😷
去過那打素感覺好一般 有冇話邊間好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞