[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (100)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
碌都未碌完第二下第三下已經打到埋黎
我去唔到呢個位嘅
點解淚滴好似勁返好多
我覺得少失望
好聽啲 就er 本體10分 係因為滿分得10分
er dlc 10分 係因為佢就得10分

難聽啲 本體10分 dlc最多8分
一分扣係 仲有啲垃圾道具素材 強化石1 認真?

另一分扣係 啲boss設計
個人覺得 fs 太著重「演出效果」啦
即係ds3 dlc 修女 惡魔王子 黑龍 蓋爾呢啲 係轟炸我個腦
er dlc 係轟炸我對眼多啲
蓋爾呢啲特效程度好夠

er dlc啲boss 做唔到初見殺的話
重覆打嘅過程就係咁轟炸對眼
印象最深都係堆光污染

反正我覺得比10分 當中好大程度係比面英高

如果係仲諗緊入唔入手dlc 好驚數值問題各樣嘢嘅
好簡單 問一問你自己 覺得本體雪山如何 你就大概知答案

ps 我唔係覺得dlc 就等於雪山 設計無咁差
係如果 都唔係第一時間衝去買dlc的話
應該會諗好多嘢
所以最簡單 接受到雪山 就買dlc吧
輕大劍milady個樣幾得
想轉修敏捷build
手殘回歸用佢佢老師練手幾c伏
死左廿幾次後d 技術返曬黎
用盾反打都幾快

最正係食佢兩劍就死,迫到你要做最適合既動作
呢招原地跳就冇事

嗰招雙重偉哉卡利亞唔知點避
D特效多到部steam deck得返20fps
避完第一下, 硬食第二下
有冇人都唔小心打死咗個個毒撚
見到嗰啲曱甴慣咗第一時間打死佢 原來唔打得
去要塞s拎符節s
上亞壇搵火坐 坐完返獅子城
我玩掉古龍之雷先慘,一埋身就gg
最後比我諗到食靈藥加強韌物理減傷格硬掉死佢
河馬點打
屍山打佢唔入
之前開咗2週目玩到中途,而家搵唔到白面具開唔到DLC,薔薇教堂都冇。有冇巴打知要係邊到搵到佢?
個地形好西,試過火巨人瞓低係舊石上面企唔到上去處決,又試過塊面貼左係舊石邊又處決唔到
我屌 唔小心殺咗隻集物蟲
#965嗰個
有無人個畫面會無啦啦窒一窒,用緊4080 同埋 amd 7800 3d
其實係咪應該行npc嗰邊先
我行咗條橋先
會唔會miss咗啲任務?
河馬
竟然要去到call大哥幫手
我都覺得隻舞獅設計好垃圾,弱智視角+反直覺攻擊
頭幾次打,我滿頭問號,招全部硬食
一開波要撞彩用翻滾閃,死記佢攻擊模式
好彩得幾招,同用褻瀆聖劍戰技都算易打
恩希斯城嗰隻卡利亞騎士卡左好耐
去東面個城
lv238但血得32發現唔食得好多招尤其火巨人都係一下秒殺我
玩過哂d1-3, bb, sek 同 er,但今日開機玩左陣dlc有種唔係好想玩既感覺,發覺個人已經老左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞