[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (100)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
屌你個霧谷地下墓地啲惡意滿撚到
我係法,依家卡住係嗰度,打又唔多痛
舞獅係腐朽樹怪黎
太耐冇玩
而家d boss好識避魔法之餘
自己用魔法又好似用多左精力
打完下面隻龍人 (又係咁似ds3)
拎佢把獵龍大刀打返土龍好爽

個龍人就用反手劍屈死佢
屌好撚on9 一次就升左個頭上天
睇嚟呢個係唯一方法
我上Playstation Hong Kong睇
This DLC is supported in Traditional Chinese, Simplified Chinese, Korean, and Thai.
*The screen language in the game does not include English. Only the "Artbook & Original Soundtrack" is available in English.
邊個位,冇見到有啊婆既
有隻瀨尿蝦喺眺望鎮入口附近跪地,我睇唔到可以傾,當普通怪斬死咗
恩希斯個城門點開
嘩屌 140lv一入DLC比孤牢騎士兩刀秒撚左
係咪要升高d lv先
唔係 係要升DLC嗰新嘢 升減傷率
無psn plus都突然可以online既
封面BOSS會唔會太痴線
屌你老母 果隻塔之鎮癲狗大哥哥啲血會唔會太多
老婆劍過唔到黃金河馬
有個上升氣流嗰隻火巨人你哋點打?
舞龍舞獅個npc仲有大哥勁到 我唔知自己做左啲咩
卡緊睇下有無得召npc 屍山都冇用
屈到on9
一邊玩一邊屌
有大哥坦住都難抗到傻
抗唔停 又有防近接技 手又長 又有追擊
你攞左幾多碎片?
卡緊睇下有無得召npc 屍山都冇用
有大哥坦住都難打到傻
打唔停 又有防近接技 手又長 又有追擊
仆你個街一入墓地有隻野面具野飛落黎

比佢嚇到仆街太耐無玩 個心頂唔緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞