尹錫悅宣布南韓進入緊急狀態: 年輕人再唔生仔會種族滅亡

553 回覆
66 Like 126 Dislike
首先要改善社會風氣先
【中国真实出生率 底层的绝招—拒绝生育 人口红利耗尽,经济增速放缓,未富先老 小农经济破产-哔哩哔哩】 https://b23.tv/XJ7MKAk

雖然係b站
但係講得好好
就係用個孝字綁死d仔女做牛馬達致家庭穩定
家庭穩定就國家穩定
1個世紀後就係黑蛔蝻印既世界
我願意幫newjeans 全員懷孕
有幾出奇呀,

韓國有好多好似mirro呢啲咁嘅死人妖

要解決個問題就要整頓氣氛
生個細佬出黎番學欺凌人 or欺凌人?
生個仔出黎服兵役欺凌人 or比人欺凌?
無後代理Q佢?
放d支那人入黎蛋姦d整容雞咪得
有都唔撚理啦
到時佢受又唔係我受
去香港讀大學有補貼嗎
因為歐洲同我地一樣後生上唔到樓
勁多人成3 40歲仲住父母間屋
後生仔心諗:咪滅族囉 關我撚事咩
咪再用民族主義黎綁架我
連自己民族都壓榨,自然理撚得你死 反正最後一代
不如你講吓你喺韓國出世嘅話係咪都做到明星先啦屌係咪都入到Samsung LG 政府?
你自己都唔得就要求人哋得,你個人都幾撚仆街
咁既垃圾種族, 根本唔應該存在世上
泡狗咁劣既基因無所謂啦
離開左香港仲計入香港數?
係港區宇宙國安安法, 定係
首先你是中國人?
2個夠晒數個陣唔講?
8,90後細細個被人洗腦話地球人口爆炸叫人唔好亂咁結婚生育
將來好慘呀下一代無石油用冰川融化
屌你老母2024年就屌人做乜唔生
歐洲年青人口失業率超高
叻粗是叻唇
見到三大重點已經唔洗睇
住係天堂會唔會考究生唔生仔好
就係個個都覺得地獄先唔生

張紫妍案】

南韓藝人張紫妍曾以爆紅韓劇《花樣男子》出道,

只是她在2009年於住處輕生、得年29歲,

更驚悚的是,張紫妍遺書公開後,揭露被經紀公司要求向大企業、金融機構高層人士、演藝經紀公司負責人、新聞媒體高級主管等31名男性提供性招待服務,當時消息曝光後,震驚全亞洲。

如今時隔13年過去,張紫妍經紀公司竟想對涉事藝人與南韓政府提告求償10億韓元(約570萬元港幣),掀起韓網熱議。
on9,最多咪唔吊,

吹咩
生咗唔養得唔得先
環保撚唔係最支持人口減少咩?
好乜,強國d廢老經過文革重變態,成日都有新聞打9d 唔讓位既後生,有乜政策又益左佢地先,武肺死唔開放有一部分都係因為班老嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞