GME / Ryan Fucking Cohen (203) - 先賣後問!

908 回覆
1 Like 3 Dislike
但佢又出返狗頭pic
火係代表燒後欄閪冧,跟住大爆炸走鬼,你輸到hihi借酒消愁,空軍贏到開巷舉晒杯
講真如果有基金夠薑 一野就打爆SS
7月1到7月4

求解毒
一齊腦震盪下有咩可能聲東擊西近期關鍵詞:股 權 etf 超we回購 仲有無
ATM
chewy buyback每股平均28.49
gme atm 75M股平均又係28.49

雖然唔知有咩關係,不過打個冷震先

星期六日都可以豬600鎂

RFC
買pnis好過
律師事務所Dynamis LLP網站顯示,因最近在社交媒體平台“X”和Reddit上發佈的關於自己在遊戲驛站(GME.N)擁有股份的帖子,美國散戶“帶頭大哥”Keith Gill(又稱“咆哮的小貓”)在紐約東區被起訴,罪名是證券欺詐。原告表示,Gill在社交平台發佈的帖子是其進行的一起“炒作和傾銷計劃”,他祕密購買大量遊戲驛站的看漲期權,並利用社交平台來“推銷”這些資產。且其在發佈帖子之前沒有披露他購買的證券(即讓人覺得他只是多年來第一次考慮買入遊戲驛站),在2024年6月2日其披露了大量期權頭寸,並且沒有披露他計劃向公衆出售他最近購買的看漲期權。

今晚又可以平價入

$9 gogogogogo
Total 35 shares ,告人俾人笑成世。
玩完
大佬被捕
九百萬股係咪會被充公 流返入市場
隨時可能係RFC 有份報警

真係睇唔到佢有咩plan
差唔多隔一個月出post招聘
點解唔一次過請人
好似諗到要咩先請
如果真係收購合併唔係應該知要有咩職位
乜準備都無
又攬住啲錢過世
笑死
潛咗水咁耐
DFV 比人拉完 就即刻上水

仲要出埋呢啲垃圾請人tweet
個個期待佢M&A / 買返股去keep 返個holding %
乜都冇實現
呢條友真係25嚟
得閒出下post 話俾你聽佢做緊嘢㗎啦
遲啲可能請掃地出post
又俾機會加倉
賣put
有乜好估,明知係股價炒高左賣股套現備用架啦
唔準備用,即刻同我買d垃圾返來
睇左最新dd
今星期40只要跳到30就一下40
今晚gg了
我地又可唔摸耳告RFC
美國猿都幾恐怖

Twitter 個個一見到RC出post就打哂飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞