GME / Ryan Fucking Cohen (203) - 先賣後問!

908 回覆
1 Like 3 Dislike
救左,但要等T+35大家繼續坐定定
Put撚爆佢
T+35咪都市傳說仲有人信?
大學thesis 都有了
唔通信1137 咩
其實唔係都市傳說,有哂歷史證明,d人覺得係都市傳說係因為佢唔係每一次T+35都會爆上但事實係呢個爆上係要trigger佢,例如要大量嘅volume, 大量嘅FTD, 大量嘅call,少左一樣都唔得。

2021年之所以會爆係因為RC買左幾百萬股,然後T+35 trigger ss

以下係reddir估計,不能確定,因為RK冇po倉位:

1)今年5月中爆上係因為,RK 4月中買左幾百萬股作為T+35既測試?然後爆上嘅時候在高位賣出。然後佢就確定左個cycle?

2)然後5月13日回落後高買入500萬股+12萬張call, 6月3號po倉位,目的係令各位散戶一齊買爆6.21 call。嗰時大家都未知有T+35呢樣野。

5月13既T+35係6月21。然後6.21係四巫日,四巫日要結算期貨期權,通常股價波幅會變大。Reddit推測RK係有心揀6月21日,到時空頭要結算RK 5月13既500萬股+FTD,然後推動價格,將所有散戶買既OTM變成ITM,直接爆GS
講經咩,爆升咪增發囉
對唔住,白卡症又發作
T+35好多次
係自從reverse repo開始多之後就冇乜料到
依家reverse repo跌返落去後又黎料
so fucking true
我信Kaysietie
TLDR: 莊大晒,閒食得屎
寫得幾好 作者應該輸到傻撚左
越多故事越做錯決定

總之升就追,跌就hold
乜乜柒柒美國佬會搞得掂,美帝緊張過你
我覺得又唔唔係唔合理,只係超出左大家嘅常識範圍我會買少少末日call賭一下
今晚20
Naked short 10億股都無問題

23蚊股都係230億,nvda走一轉都番晒黎

23蚊以上買既ching, sorry了
Naked short 10億股都無問題

13蚊股都係130億,nvda走一轉都番晒黎

13蚊以上買既ching, sorry了
都係,net cash value得10蚊股,唔駛23蚊增發咁辛苦
T+35 即係幾時~
望下nvda 再望下GME
想喊
望下GME再望下nvda
想笑
好多字,雖然冇睇但好似好有道理
決定all in了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞