警世!英國呢間租車公司屈人錢!

38 回覆
7 Like 23 Dislike
的確係無證據證明職員手誤

你大可以話係個事主後尾改變主意。但又唔想畀75,所以老屈返職員輸入錯既資料。

反正一般人Book野唔會拍片錄音既,對嗎?
我都明係咁 只係依家冇證冇據得事主亂嗡 事實上你唔機場還車係要比貴d 係好正常 英美澳日都一樣 因為人地公司要用人手去由機場渣返架車去原址個到 而原址還係一樣價

所以好可能其實冇打錯 冇收錯錢 所以我先想知點解事主會話職員打錯 因為打錯既話booking confirmation/單 會寫錯既地方 想睇下證據 Ching唔洗郁下就恥笑
你都唔撚講道理 依家都冇叫你拍片錄音 你Book野唔會拎單既?正常Book車佢會拎你email 再send返大家約定左既條款去你email 你連依樣都冇show出黎大家好難信你 大佬得你一個講又無證據 你講曬啦 冷靜問你要圖又起曬貢話人偷資料 唔識blur左d資料先post既?

問兩句問題又要比你屌話小學雞智商 咁野蠻都有 抵你咁多負皮
想知佢果75蚊係charge落咩item
即係收多左150?
75錯地點
75改地點
英國凡係同車有關嘅野都係咁
乜尻都要續隻字對清楚
A乜鳩 都冇B
鬼佬做嘢好嚴謹好有責任感,藍絲紅媒又想老屈呃人唔好移民,拉
ENTERPRISE租過好多次都冇乜問題,試過取消退款係要追佢幾次,但係最後都有退,如果你一開始俾咗異地還車嘅附加費,咁應該係個職員做錯野,你打去CS要求退款會快過揾返舖頭啲人,同埋同佢傾完野一定要問佢幾時會退到同叫佢email返你。永遠唔好信英國人做嘢時講嘅野,佢地只係想收你線等收工,話會打返俾你永遠都唔會打,話會同你跟永遠都唔會跟,你一定要set deadline 係咁追佢先會做嘢,連登最推崇嘅工作態度係佢地唧日常。
“文中咪講左,一開頭發現信用卡收多75,先知個Booking有問題”

你個問題: “事主點知係手誤?”

就咁睇咪事主見到收多咗錢,走去check完知道發生咩事。

篇野係copy人哋篇嘢過嚟,大家都只係睇到咁多嘢,想知其他嘢,例如單,booking confirmation…..,你點解覺得非事主嘅可以答到你呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞