[A/I] 学園アイドルマスター (2) 個個人都想抽

769 回覆
3 Like 2 Dislike
P 到悶
幾時有auto
DLLM 1井得5 SSR
中得一個idol 原版莉波
不幸中既大幸係好彩有中張SSR sup
抽完先見到有人教抽another再換返PSSR
機率黎講真係好D,不過都只係機率。
今次好彩2 井抽中曬2個池想要嘅嘢,
只係差莉莉亞同廣抽唔中,安全畢業

Btw 4個星期兩井真係玩到窮,之後冇長嘅長草期休息荷包應該會棄game買周邊算
差2隻你歐到仆街
諗諗下自己玩得都算hea
以後唔再課

我的riceball!!
好你少少,80抽4 SSSR+1姐姐水著,仇期another果幾隻我連原版都冇,點知抽完80都係一隻都冇
唔知你有咩卡
你睇下跟唔跟到
長文加密縮短啲
你確定咁樣真係淨係叫好少少
1井係咪要成千令蚊
$3000可以落樓
試左,好似都係唔得
好似係set死左
2回發動只可以上一個
玩左場覺得偽姐張卡有D雞肋咁
下round先發動 一抽3張都柒既就唔知點咁
所以佢同國民有出入
你可以用M卡避免消耗個2回發動
佢指定A卡先會消
我覺得佢好用過國民,可以自己控制幾時發動,國民你冇可能慢愎慢等你想要果張,姐姐就可以出m卡疊住等一等先
至少打偶像之路一定係神卡
半消卡好多地方用到

不過偶像之路主手應該都係原SSR勁d
原因係偶像之路通常都係叫你last個幾turn爆發
佢原SSR件道具個最後三回合三刀正好對症下藥 好用過限定
出唔到4倍界王拳嘅話結果都係同其他二周目差唔多
係勁但又唔會勁到必須級
頭先玩多2場試清楚D
雖然佢係指定A卡先會消
但個效果得1turn
個turn真係抽3張M卡 / 少分既A卡就哂左
係考試時如果下turn係加成最低既色又有D哂
總之玩落好微妙
其實依家點P可以容易啲繼承到想要嘅skill card

玩左成個月先第一次好印象有S
仲要罐頭開多一張多一turn
加埋本身自己個張+1turn
先岩岩好尾關多14分負碌達標

另下想問集中流應該點先s到
玩極都捉唔到揀卡個balance
support又係夾極都好似怪怪地咁
點解每隻角唔可以default梆返同一版support 同 memories
每次轉角P都要考記性真係好撚on9,整UI條友個腦裝屎?
依劇情走向,暫時都係覺得最後會比卡超做Centre
Btw佢真係好慘
好印象型連中期嗰堂都perfect唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞