【無達深西】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCXCX

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我估老派踢呢場都未必好好多
前面個幾條友都唔撚係路質素係有,但自己亂9踢

比寧咸就亂走,佔球權死扭
Foden就唔知做乜柒,中場唔做波咁,一到禁區就獨食球霸咁款
Saka 都係邊路妹下妹下啦算正常
TAA就直程唔知做咩咁

成埋球星但戰術同配合都求9其自己黎咁
所以話唔知南閘依個教練究竟做過啲咩
屌你老味foden內切真係痴撚線 冇左翼又扮晒野唔入福頭
4 5條友全部塞係右路 左邊查比亞完全唔洗理佢 等佢自己企係度
乜鳩野戰術黎
btw foden 呢d垃圾比返個poty臭哥啦
太多工兵型
出禾頓 明爐啦
兩隻防中下半場起碼要有一隻上去搶
得四條友上去搶撚咩
邊個天才諗到將TAA打中場,直接打少個
no Thomas no party.
佢最多都係打內收閘,咪直接比佢打中場
講真邊關taa事 佢要taa打中場拎波又唔比佢放長波
就算比佢放都冇跑狗 又唔鳩出gordon
foden收左佢order內cut拎住個波係中路舞 taa成程睇波
咁你不如唔出taa啦屌
高普調Taa 打中場只係為咗避免被對方快翼(巴丁)撚暴啫
飯係阿執好多second 波,今場執唔到好多,因為一壓上,隔離個個同後邊未必cover到,變相kane 頂完,無人幫手,粒波又係人地到
不如牙傾換哥頓
比寧咸推上去打中鋒
科狗十號
起碼比阿奴多啲option放長波
有藥唔用用taa打中場
南閘你係得既
買Taa打6號位?
後場串連唔到中場,中場又比唔到波前場,有老派直接搵中堅攞波禁區前轉身已經好好多,仲有大力直線分比saka呢招
咪有真高囉
TAA 最勁係右邊傳中
而家唔知做緊咩
要佢就咁博下腳你出mainoo 好過啦
含又比foden 走過黎爭野做又係迷失緊
其他都唔好得去邊
kane stones rice 都係自己後場傳失
賓白最醒
真係,而家喺出面chill幾舒服
後場都諗住扭
飯成日都做啲極限攔截,依家場地太差搞到變派膠
Palmer,入黎啦,快d
saka同kane其實幾夾
屌又唔撚嚟阿
同阿個戰術比就更加差勁遠
阿前場逼搶逼到對面底線,屈對方後衛用波差要佢地比長波,防中位/中堅就係中線前少少睇住呢啲波黎食

英撚一黎無戰術逼搶 二黎又縮後 三黎前場又唔夠人飯自己又好似唔多夠fit ,仲搶撚到second ball 咩飯連自己應該點踢可能都係自己9估
嚟唔嚟都係一樣 都係得亞軍
睇開達波睇南閘波真係想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞