【整合】mirror 下弦Frankie拋棄拍拖14年前女友做大將軍溝一腳踏三船臭雞新女友 (附時間線) (2)

821 回覆
220 Like 8 Dislike
同意
賴地硬真係無恥
係咪暗示:“最衰條女唔夠大波啦!平時床上無雄風,咪導致工作不順 唔紅囉!“

笑死 講到有性交轉運呢回事咁
我都有種咁的感覺
即係我一直原地踏步就係因為同緊個EX一齊囉
一飛起佢我就即刻嚟個大變身
我而家變得咁好全靠而家個女友咋
最基本要做緊係即刻飛咗條老MK先啦
無人會怪佢飛咗呢個癲婆
又有新圖

Frankie:「我無帽人!」
https://lih.kg/CumQkbX
#260 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
fans tg有幾條友係咁洗太平地
付費會員區有人屌隻雞
比洗太平地嗰幾個人屌返轉頭
呢啲tg group 都係on99
成班阿嬋係度玩小圈子打飛機
一有唔啱聽就屌鳩人一言堂都震
邪教咁
其實個Ex 出果個Story
再加個八婆之前啲Story日子
都基本上證明出軌啦
點解到呢個時候仲要澄清自己冇出軌?
件事本身係由Fans meeting而起
你出聲明基本上都要解釋/交代吓啦
依家你出聲名淨係維護個八婆
啲Fans 同前度嘅感受唔洗理?
咁嘅聲名唔出好過出
Viu嘅聲明template:
唔好意思要fans(皮寶寶)擔心,
唔該睇返我啲作品我會繼續努力,用作品說話

明明條下弦都無飯掂
Tiger 默默耕耘自己做埋導演
Alright 幾好聽
娛壹出篇報道難得下面一條鏡嬸留言都無
一面倒屌Frankie伯
平時啲鏡仔幾仆街都好,Facebook都係平行時空,一堆鏡嬸幫鏡仔伸冤又係咁#支持皮皮#皮皮世一

呢一鑊嘢Frankie伯係咪一鋪清袋
試下唔撐,比人屌完再踢你出grp
呢鑊嘢連死忠皮寶寶都撐唔落去
出咗聲明仲衰
寧願你一早道歉 啲皮寶寶仲可以話俾次機會
而家死攬住隻雞 以後唔使旨意有廣告
Viu啲藝人真係帶頭做壞榜樣
一個兩個mk偷食出軌搞到前度自殺都有
但係每次有呢啲新聞嘅回應手法都一樣:冷處理
然後又厚面皮繼續出function,叫人專注佢哋嘅作品 唔知以為係奧斯卡嘅級數

對上一次老鼠安都認認真真出嚟道歉,話自己係壞咗嘅人,即時斬纜,從此低調

Viu真係搞到樂壇同娛圈污煙漳氣
人渣臭雞集中地
https://www.instagram.com/reel/C8bzYNro3Nv/

出完聲明就出番見面會既片,睇完佢講野真係覺得好嘔心
因為啲fans都勁憎條女
但如果出晒其他成員又唔出佢嗰條片成件事好柒
依家仲柒等比人係咁屌
最柒就係食撚咗隻臭雞
條片d皮寶寶就慘,出哂樣喊哂,依家應該後悔到仆街
忽然間好慶幸自己喺發生演唱會意外之後少咗留意鏡而且慶幸自己唔係啲追星追到會去活動嘅人
跌MON咁大件事都過到骨啦
呢d野小事啦,反正鏡粉繼續課金,驚閪咩
Thread大把皮寶寶喺度鬧緊
未必咁多人想繼續課金
仲有粉留言話真正嘅皮寶寶會等待同支持喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞