【整合】mirror 下弦Frankie拋棄拍拖14年前女友做大將軍溝一腳踏三船臭雞新女友 (附時間線) (2)

821 回覆
220 Like 8 Dislike
佢好似自己認埋
都係冇人講
最初唔係話staff?後續無睇剩係見愚一比人狂屌🤣
好撚慘
Tvb個咩威廉自認多sp 連登都有post
唔怪得同winwin咁fd,同一類
出軌志雲大師?
有個叫Kero Lau嘅女仔本身同佢拍緊拖
但上年年中左右屌柒佢一腳踏兩船
不過霉到冇人理
其實入得娛樂圈都好難真係有d好純既人娛樂圈d人不嬲都係好複雜
冇人想知
其實細貓應智越都幾勁,出完軌偷食飛原配仲可以如常做節目 出鏡
https://lih.kg/3505259

1頁都無
娛壹個班自稱中立媒體點會報
Kingjer係咁講港姐
大波妹
有報應
好撚樣衰
仲衰過youtuber
阿嬸黎
成堆收哂viu錢 扮中立
Frankie陳瑞輝女友Threads放閃
複雜情史曝光
自認一腳踏兩船做第三者
IG公開與皮皮私人對話 AK慘被牽連

MIRROR成員Frankie #陳瑞輝 ( #皮皮 )自推出solo《皮思苦》後,在舞台上更有自信,甚至發光,吸了不少新粉,自爆生飛滋成為流量密碼,感情生活亦成為焦點。去年平安夜他在社交平台分享放閃照,大方認戀愛中,稱對方是圈外人,「佢唔慣高調咁去公開…等佢個人舒服啲,越嚟越多嘢就可以講出嚟。」

事隔半年,皮皮圈外女友 #Christy 突然「上水」,先於皮寶寶(粉絲團名)的Threads留言。當時大家談到皮皮會否記得fans,Christy表示:「佢記得㗎😂😂😂」。數日前有fans轉貼皮皮「女友視角」相片,稱讚女方影得皮皮很好看,Christy再現身答謝謂:「多謝皮寶寶嘅厚愛🥹💖我會影多啲比大家睇同埋爭取多啲福利😆」

正趕拍新劇《麻甩媽咪》的皮皮翌日始回覆:「難得迫到你出嚟講多謝😤我都要多謝你!你影啲相好靚🥰🤣」放閃本是開心事,之後發展卻始料不及。

︱曾現身皮皮MIRO見面祭︱

有fans在Christy的留言下稱皮皮在愛情滋潤下更開心自在,「直情改變哂佢成個人咁,真係祝佢哋繼續幸幸福福。」亦有留言指女方是「心機女」,「到底是要低調定高調?應該從來都冇低調過啦。」另有回覆指有人自認玩「角色扮演」,還頻頻上水。

留言最初只屬純文字討論。有人稱在皮皮的MIRO見面祭見過Christy,身穿皮皮品牌flakey未推出的新衫,手執grumpy bear跟皮皮見面及影大合照,甚至指女方早已加入皮皮的tg group,Christy亦被揭曾參加《尾二尾一屆口罩小姐》。

昨日皮皮仍於tg現身,「Hello皮寶寶🍼」打招呼,每句回覆都附emoji。最近他每次上水都用「🍼」稱呼fans,上月更謂:「我會喺threads、tg,ig不定期出現,你哋記得catch a 輝✌🏻」昨晚十時,皮皮仍於tg回覆留言笑言考車牌「唔好皮皮症發作😂」,未幾關於Christy的IG stories亦分批曝光。

︱分享與皮皮私密對話截圖︱

Christy的IG stories僅限於指定朋友才看到,除有性感自拍,還有心事台感情煩惱分享,更有對話截圖,內容涉及皮皮、AK。其中一幅清楚顯示正在跟皮皮在tg對話,中間部份曾作剪裁。女方先分享了一張照片問皮皮「你同呢個熟唔熟btw」,皮表示「好麻麻」。女方再稱:「(對方)成日R水吹,我連撳入去睇都唔撳。成日似(恃)住自己識你哋就周溝女,好討厭。」至於那個「他」是誰未有提及,疑為一位男dancer。

中間對話被cut走,接上下一段,皮皮說:「完全唔熟。成日喺我面前提第二個我會癲。幾鍾意都情願唔要。」又回覆Christy其中一句「點解AK會搵我傾偈嘅」,表示:「你唔好搵我喇,你自己一早都揀咗。」Christy回覆說:「喂呀」。

皮皮續道:「你講嘅,佢搵你一定會去,做咩我要對自己咁差啫。」Christy安撫表示:「佢唔會啦,傾閒偈only,同埋佢有女㗎嘛。」對話沒頭沒尾,皮皮所指「完全唔熟」的人亦被故意cut走。Christy跟密友分享上述對話並謂:「可唔可以唔好1月1號就畀呢啲難題我。」年份不明。

︱自稱AK「係咁text我」︱

Christy另一個密友story,對話截圖顯示為AK,兩人在IG dm。首句是AK跟她說新年快樂,沒顯示對話由誰作主動。AK又問對方是否已跳pole一段時間之類。Christy寫道:「皮皮嬲咗我因為我成日提AK,而家AK又係咁text我,我都唔知係咪皮皮搵佢嚟試我。但係AK應該唔知我同皮皮咩關係。」但流出的密友story中,沒有更多「AK係咁text我」的證據。

Christy也不時談到其感情煩惱,「我覺得自己要搵多個,而家兩件都唔係隨時on call嘅,我要一個係一call要即刻出到嚟」「我三個男人都好鍾意,唔好要我揀啦。都冇逼你哋分手啦。」

︱坦認做第三者 「見一個鍾意一個」︱

網上流出的剖白stories中,不少發生於2021年,附有Christy性感自拍:「我今年全部relationship都係做緊人第三者」,「見一個鍾意一個」,「仲諗住2022年之前cut off佢哋,但係最後又俾佢哋氹番我」,帖中承認當時與兩男交往中。

另一張與舊愛親密合照,她寫道:「自己十月嗰陣仲幾鍾意佢,估唔到皮皮咁快出現。我見一個愛一個嘅性格咁多年都冇改變。」日期顯示為21年10月2日。

︱皮皮前女友轉貼李惠利「好有趣」story︱

Christy又分享了皮皮一張自拍照,日期顯示為21年12月22日。她寫道:「我25號想去搵佢只因為我條仔陪唔到我,但係我又唔想皮皮覺得我係嗰啲無知靚妹仔,點做好。」所指「25號」疑為聖誕節,她在另一個story出poll:「聖誕節去唔去皮皮屋企chill好?但係要等佢完咗造星4表演先。」

皮皮於22年5月宣佈與拍拖13年的dancer女友阿Hei分開,稱不涉第三者,謂感激「沿途有你」。阿Hei今日出IG story,轉貼韓星李惠利的舊帖文「재밌네」。去年11月,李惠利與拍拖7年的柳俊烈宣佈分手,今年3月男方與韓韶禧傳戀情,李惠利在IG稱「好有趣」(재밌네)。

#娛壹

有報
CK同win姐之前同一隊dance crew
字頭?
仲搞到kaki變les 慘

偷下食姐,唔係死罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞