連登仲有冇自由 聽歌都要俾人block

99 回覆
121 Like 129 Dislike
係連登kpop就係原罪

應該開個韓流台就真

之後咪又係俾人屌
連登盲反韓國 天生就係罪

你米搵下lin登有矛手足反sungha jung羅 原罪

反還反,打字打到成個弱智咁我真係頂唔撚順 好撚風趣咩
係連登kpop就係原罪

應該開個韓流台就真

之後咪又係俾人屌
連登盲反韓國 天生就係罪

你米搵下lin登有矛手足反sungha jung羅 原罪

反還反,打字打到成個弱智咁我真係頂唔撚順 好撚風趣咩

咁人地唔鍾意聽呢d kpop ge 人 所以佢選擇block 你 唔想同呢d 人討論又有問題? 咁你咁講咪又限制佢地block 人ge 自由?

利伸:以事論事
屌你老母你班韓狗洗撚晒板咁推post 我地傾其他音樂既post沉撚晒啊 集中討論識唔撚識 係咪要我地又隊隊indie band一個post咁洗返板先安樂

請善用留名功能

啲post開出嚟三兩分鐘就洗撚到落第二版 留你老母個名咩

無人討論怪得邊個先...

唔係無人討論,係比較少人識點討論音樂
正皮
邊撚到係聽歌啊你地
全部都係講泡菜八掛野
屌你老母阻住啲真係想討論音樂嘅人
講事非八掛就咪撚係音樂台
去娛樂台啦
泡狗根本專制 口講自由
另一邊又唔比人block你地
Block你地夠係我地自由啦

泡狗根本係連登毒瘤
霸晒成個音樂台小圈子圍爐傾泡菜八掛 成個音樂台生態搞彎晒
邊撚到係聽歌啊你地
全部都係講泡菜八掛野
屌你老母阻住啲真係想討論音樂嘅人
講事非八掛就咪撚係音樂台
去娛樂台啦
泡狗根本專制 口講自由
另一邊又唔比人block你地
Block你地夠係我地自由啦

泡狗根本係連登毒瘤
霸晒成個音樂台小圈子圍爐傾泡菜八掛 成個音樂台生態搞彎晒

法國佢地油巧多刀成日系5p台吹水
( Show Blocked User - Chanyeol )
正皮

應該尊重人地,你唔聽咪算囉
唔好盲反

冇錯 自己唔聽就要求人地都唔聽

咁唔該討論音樂,唔好傾綜藝同貼圖

冇錯
咁人地唔鍾意聽呢d kpop ge 人 所以佢選擇block 你 唔想同呢d 人討論又有問題? 咁你咁講咪又限制佢地block 人ge 自由?

所以冇限制佢block韓狗呀
佢中意開post屌韓狗block韓狗
同樣樓豬都可以開post屌佢盲block韓狗
又唔係開站務台叫admin block9佢
有咩問題
屌你老母你班韓狗洗撚晒板咁推post 我地傾其他音樂既post沉撚晒啊 集中討論識唔撚識 係咪要我地又隊隊indie band一個post咁洗返板先安樂

垃圾indie band有禁多人討論咪開囉
集中討論都沉底,拆出黎傾真係諗卟吓好喇
講到自己有本錢開但有公德心先唔開咁

垃圾indie band有禁多人討論咪開囉
集中討論都沉底,拆出黎傾真係諗卟吓好喇
講到自己有本錢開但有公德心先唔開咁

垃你老母圾咩 kpop仲垃圾啦
d post入面睇樣定聽歌既多 心照啦
你有自由食屎,人地無自由block 你?
唔抵得kpop紅過jpop咪反囉

jpop世界第一

返去香土講啦
唔洗理班音樂台熱狗啦

唔順眼就又負皮又block搞網絡清算
想將個爐愈圍愈細
你有你講
人地有人地block
唔洗理班音樂台熱狗啦

唔順眼就又負皮又block搞網絡清算
想將個爐愈圍愈細

駛唔到
我有自由揀Block邊個
仲唔夠自由?
ching ho ball
唔好盲反

聽冇問題 但d post面圖多過字 你地討論d女既樣定討論音樂?

鍾意埋個歌手又唔得?
你叫哂全世界歌手蒙面囉

好 鍾意個歌手咪講埋佢發聲技巧啊音域囉
咁你討論左佢既乜撚野?
唔好盲反

聽冇問題 但d post面圖多過字 你地討論d女既樣定討論音樂?

鍾意埋個歌手又唔得?
你叫哂全世界歌手蒙面囉

好 鍾意個歌手咪講埋佢發聲技巧啊音域囉
咁你討論左佢既乜撚野?

仲有音樂唔係得人聲仲有其他樂器架

所以冇限制佢block韓狗呀
佢中意開post屌韓狗block韓狗
同樣樓豬都可以開post屌佢盲block韓狗
又唔係開站務台叫admin block9佢
有咩問題

個問題在於樓主話 仲有無自由 好明顯佢覺得俾人block 就限制左佢自由啦 借d 兒就話無自由 言有失實
知你班跟風韓狗威啦潮啦識音樂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞