連登仲有冇自由 聽歌都要俾人block

99 回覆
121 Like 129 Dislike
kpop有咩問題?
有人鍾意食鮑參翅肚
有人鍾意食街邊小食
食街邊野就要俾人拉去坐監
連登仔夠哂專制

我好自豪唔聽Kpop [附韓狗list]
https://lihkg.com/thread/372081/page/3?ref=web
贊哥哥
應該尊重人地,你唔聽咪算囉
唔好盲反
唔好盲反

冇錯 自己唔聽就要求人地都唔聽
屌你老母你班韓狗洗撚晒板咁推post 我地傾其他音樂既post沉撚晒啊 集中討論識唔撚識 係咪要我地又隊隊indie band一個post咁洗返板先安樂
唔好盲反

咁唔該討論音樂,唔好傾綜藝同貼圖
屌你老母你班韓狗洗撚晒板咁推post 我地傾其他音樂既post沉撚晒啊 集中討論識唔撚識 係咪要我地又隊隊indie band一個post咁洗返板先安樂

其他音樂冇人鍾意咪冇人推po囉
你紅色大字都冇用
冷門野就係冷門野
多謝樓主幫推
唔抵得kpop紅過jpop咪反囉

jpop世界第一
kpop係音樂黎?

唔係你想?
唔好盲反

聽冇問題 但d post面圖多過字 你地討論d女既樣定討論音樂?
唔好盲反

聽冇問題 但d post面圖多過字 你地討論d女既樣定討論音樂?

鍾意埋個歌手又唔得?
你叫哂全世界歌手蒙面囉
係無自由架啦,唔啱就過主啦
當呢度係邊度?
唔好盲反

鍾意埋個歌手又唔得?
你叫哂全世界歌手蒙面囉

你可以去娛樂台討論
係無自由架啦,唔啱就過主啦
當呢度係邊度?

咁點解唔係你過主
樓豬好好地聽Cigarettes After Sex米算lo 有人吾做系刀要做狗
強烈建議各位泡菜fans去聽下Pink Floyd, The Beatles(唔係前期堆溝女歌), Led Zeppelin, Queen等樂隊

如果聽完後唔鐘意唔緊要, 大家口味不同, 音樂無分貴賤

btw如果本身有聽開既歡迎討論
樓豬好好地聽Cigarettes After Sex米算lo 有人吾做系刀要做狗

kpop都大把好音樂 唔明點解連登仔係要盲反

家陣禾地吾系反你天咩哥 系反尼地洗版牙

家陣禾地吾系反你天咩哥 系反尼地洗版牙

多人討論就係咁架啦
連登仔永遠唔接受自己係小眾

你個app無發送匣呢個功能

你個app無發送匣呢個功能

我個app唔識幫我喺發送匣搵新post
唔好盲反

鍾意埋個歌手又唔得?
你叫哂全世界歌手蒙面囉

你可以去娛樂台討論

波台夠大把唔係體育野
你唔去搞佢地
唔好盲反

鍾意埋個歌手又唔得?
你叫哂全世界歌手蒙面囉

你可以去娛樂台討論

波台夠大把唔係體育野
你唔去搞佢地

你敢咪入去囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞