【整合】mirror 下弦Frankie拋棄拍拖14年前女友做大將軍溝一腳踏三船臭雞新女友 (附時間線)

1001 回覆
1393 Like 32 Dislike
咁大波 受害係邊
問題係Frankie 仲要好似沉咗船咁....
上天係公平,俾咗個靚仔樣+身高佢,但俾少咗智商

真係醒目、夠道行嘅,一眼就會睇得出條女咩料,為前途、名聲著想就掂都唔會掂

佢仲好似戀愛腦咁沉晒船,今舖怪佢自己戇鳩啦
其實一隻手拍唔響嘅
三四萬又誇咗啲
冇身高啦
得16X
邊有身高😂😂
明明 2Oct係throw back返當日個男仔
當日仲鐘意緊,唔係講Frankie果日出現啊?
佢同上一個拍咗十幾年 個戀愛腦仲停留緊係廿頭
有條稍微副計正嘅女主動撩下佢 佢即刻沉到落死海添啦
難為佢前度浪費啲青春同感情落個不懂珍惜嘅賤男身上
佢想講熊顏
俾佢好彩碌到入mirror 靠上弦嗰幾個搵到錢嘅分翻啲俾佢
講真佢辜負肯陪佢由默默無名開始陪佢捱嗰個前度
呢啲都真係佢報應嚟
條女乜都擺晒上ig係咪on9
上唔上人屋企都要投票,黐撚線
而家講緊日本韓國喎,你咁講姐係話日韓偶像都唔係咁有料?
我自己之前都有追星,一樣有課金,都會有對外宣稱邊粒星是我家男人嘅瘋狂時候,但到佢哋真係有拖拍根本唔會好似某班fans咁周圍吠。偶像只係一個職業,佢只要開工嗰時夠專業就得。根本唔俾偶像拍拖係一個唔好嘅風氣嚟,我追星嗰時唔做,而家唔追星更加覺得唔俾人幸福真係好癲
擺明覺得有"明星"溝好威威豬啦
睇到好唔舒服,點解男人會鍾意呢d咁唔知醜嘅女人
Jer 真係似
仲以為大表係正人群子屌又係咁
呢隊垃圾mirror不嬲都勁多醜聞
成日冷處理當無事姐
肥姜更加唔洗諗啦 俾佢中指彈一彈塊臭西腫撚佐都似
Ching儲埋咁多張 J咗幾多獲呀
唔怪得皮皮咁迷佢
Jer 回story 都比人公開處刑 機會都唔比
好慘
個個彈起,佢仲係無人識

沉船沉到咁,結果條女鐘意自己隊友多啲
唔知佢出show個陣,望住ak 會點諗

人做星,佢做星
做到咁撚慘

今次仲要做埋賤男玩出軌
自己玩死埋自己
叫搵食啦
啲對話無咩flirt成分
但唔通佢dm你想識個朋友咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞