【整合】mirror 下弦Frankie拋棄拍拖14年前女友做大將軍溝一腳踏三船臭雞新女友 (附時間線)

1001 回覆
1393 Like 32 Dislike
上post討論

(有大波圖)點睇mirror成員Frankie新女友為宣示主權,粉絲見面會公開放閃 被鏡粉踢爆係爛蒲大波傳銷女?

https://lih.kg/3720450

Frankie(皮皮)新女朋友Christy 前幾日喺Frankie見面會扮粉絲上台俾人發現兼沖出嚟多謝粉絲讚佢 意外揭發 佢係一腳踏三船嘅臭雞,同埋皮皮 係2021年尾出軌溝佢

2021/7月 ex 同Frankie有去粉絲應援打卡
2021/10/2 Christy話皮皮出現 christy仲有男友
2021/12/22 Frankie send自拍俾Christy
2021/12/25 全民造星4決賽Christy話上Frankie屋企
2021年尾 Christy話三個男人3段關係都係做第三者 希望2022年搵到有錢佬
2022/1/20 Frankie 講自己女朋友仲係講緊拍咗十幾年嗰個ex
https://youtu.be/qViY7xVDZWE?si=rXXCYUIvpDclsrGT

2022/2/14 Frankie ex無出周年post
2022/5月 Frankie宣佈同ex分手
2023/12/24 宣布新女友

大量圖流岀

原廠相

Frankie(皮皮)新女朋友Christy 前幾日喺Frankie見面會扮粉絲上台俾人發現兼沖出嚟多謝粉絲讚佢 意外揭發 佢係一腳踏三船嘅臭雞,同埋皮皮 係2021年尾出軌溝佢

老屈Ak溝佢

2021/7月 ex 同Frankie有去粉絲應援打卡
2021/10/2 Christy話皮皮出現 christy仲有男友

2021/12/22 Frankie send自拍俾Christy

2021/12/25 全民造星4決賽Christy話上Frankie屋企

2021年尾 Christy話三個男人3段關係都係做第三者 希望2022年搵到有錢佬

2022/1/20 Frankie 講自己女朋友仲係講緊拍咗十幾年嗰個ex

2022/2/14 Frankie ex無出周年post
2022/5月 Frankie宣佈同ex分手

2023/12/24 宣布新女友

皮皮個人品牌搵緊佢做model

條臭雞做傳銷 亮碧思

有人爆料TG Group上水個個可能係臭雞扮Frankie

男方就出軌 一腳踏兩船 女方就同時間3段關係都係做人第三者

祝兩位早日拉埋天窗 簡直天生一對
頭香
推比啲鏡粉睇
貴圈好撚亂
男方出軌現階段其實fc 唔到
係上個post 都有講
佢22年4/5月官宣分手嘅前一年就已經冇再po 同ex 嘅周年相
之前年年有po
而22年1月一個live 訪問主持有問佢同女朋友嘅野個時佢都尷尷尬尬咁
同埋聽內容聽得出已經分左居
所以現階段證實唔到男方係出軌
但條女就真係正臭閪黎
有懶人包
AK 真係慘比人屈溝麻利又比人屈溝臭雞
傳親好似冇個係好
皮皮今次真係要body check 唔好等年尾12子一齊去,而家快手去bk 左先
Viu嘅藝人唔出奇,夠真性情
條女幅幅相都唔同樣,邊個樣先係真
睇個勢應該炒唔起
邊撚個Frankie
上頭版靠今次喇
加油Frankie
條女幾有眼光, 溝鏡入面唯二嘅靚仔
男人都係衰咸濕
真係恆久嘅定律😂😂😂😂
隻臭雞唔係講咗自己介入咗Frankie段關係咩
爭氣啦,街外人識你唔係跌落個窿就係呢單
亂到
簡單啲有無偷食,有無派帽
不過F唔知乜都無影響架啦
臭雞講你信?
佢話ak 溝佢喎,啲對話係溝咩
條女蒙頭ok 有冇多啲波圖pole片
條女好樣衰
好感動Franklin終於有人講下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞