麥巴比:歐國杯比世界盃更困難

42 回覆
5 Like 11 Dislike
"The Euros is much more balanced," Giorgio Chiellini, who was part of the reigning champion Italy squad and will be a FOX analyst for the tournament, told me. "It is harder because your opponent really knows you and how to play against you. But in one sense, a little easier because you know them.
合理
洲際盃呢d雲加都叫佢做米奇老鼠盃嘅都計

2006 2018世界盃4強都係歐洲隊又點計
其實對佢黎講肯定係 歐國盃冇d大開大合嘅亞非拉隊

場場都冇咩空位比佢爆

你講呢個?
係連續淘汰3隊歐洲國家
唔係連贏3隊
120分鐘內搞掂先叫法定時間內贏

荷蘭同克羅地亞呢幾年係歐洲黎講都唔太掂
我荷蘭唔係靚籤 (分組賽到16強都係打垃圾隊 卡塔爾塞內加爾美國厄瓜多爾)
同v92出山
肯定入唔到八強
On99

咁最後阿根廷係咪「淘汰」法國拎世界盃呀
亞特cup 是夢嗎
細路仔捉字蚤咩
淘汰咪即係贏
只係法定時間內分唔出勝負
由射12碼方式去決定邊隊勝負

唔通94,06世界杯
你會話巴西,意大利唔係贏意大利同法國捧杯咩
冇見過哩兩隊球迷輸左都會跌落地下拿返咋沙囉
你真係弱撚智
屌你老母十二碼贏係咪贏啊?
咁而家牙朗係咪無輸咗俾法國啊?
輸就輸啦,屌你老母

都已經俾人撚到名都改埋
好心你就連埋你‘24隻誰慘’一齊收皮啦
你咁計
咁當年2016年葡萄牙咪4勝拎歐國盃
但個個包括花狗都話佢地只贏一場波架wo
先唔講120分鐘內贏波計唔計贏
但12碼贏就真係從來冇聽過傳媒會用贏波黎形容

一向都只係淘汰

傻閪 你睇我改名史都知我成日改名架啦
關你撚事咩
咪柒撚到以為自己贏左啦
而家美狗贏埋美洲盃 你地都仲比人串緊
7嘅係你地班渣滓
歐洲國家盃16強,葡萄牙憑互射12碼淘汰斯洛文尼亞;法國就1:0險勝比利時晉級,8強將上演葡法大戰。

如果係嘅 2016歐國盃葡萄牙就唔洗比人串贏得一場波啦

邊個捉字蝨先
咁咪係淘汰 唔係贏
葡萄牙2016歐國盃都比人串贏得一場波拎冠軍啦
老老實實岩岩美洲杯隊阿根廷黎踢歐國,4強都唔知入唔入到
唔洗講咁多廢話喇
22年中Finalísima已經贏晒應屆歐國盃冠軍意大利
22年尾世界盃又贏埋應屆世界盃冠軍法國啦

我夠可以話呢隊阿根廷對住英格蘭輕鬆屌打啦
但講埋呢啲唔會發生嘅事無用嘅
咪即管睇吓嚟緊Finalísima 2025 對住西班牙點囉
你不如話呢隊法國黎到美洲盃會點
應該哥倫比亞都過唔到
而家隊哥倫比亞仲弱過18年
個陣咪比英撚淘汰

連巴甲都唔要嘅占士都踢到球王咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞