[終於到我開,包皮之後是誰?]皇家馬德里15奪歐聯慶祝暨球迷吹水區(400)

765 回覆
0 Like 16 Dislike
講到咁廢,但又幫英撚拎左唯一3分,一時用前鋒標準睇佢,一時又當佢攻中、中場中。都癡撚線,咩都要佢做齊咁
琴日踢左半場左翼
Not today
睇完拿大哥farm wall片
想哭了 由細細個剪到最後隊長棒杯
10幾年打後備都願意 超級真皇
要讓路比科頓大帝
呀含可唔可以退隊
提早休養
班英撚除左吹湊科頓同火腿
同埋無入選嘅薯
其他都覺得係垃圾
Arturo Vidal: "I was waiting for Florentino's 'YES' to join Real Madrid, but he decided to bring Casemiro back."
Arturo Vidal: "Vinícius Jr. is not a top 10 player in the world for me. He is missing a lot."
Arturo Vidal: "Toni Kroos learned a lot from me, we played together at Bayer Leverkusen.

"He came on loan from Bayern, he was good technically, but lacked the touch, he came to me & Renato Augusto and we explained him what football was like, we taught him a lot."
離緊想飛去主場睇match day 7 比賽 (vs Deportivo Alavés)
我睇鍠官網比賽日子either 9月24/25/26
有冇人知幾時先會finalize個日子
烏克蘭冇露Lin,比利時冇古圖
唔洗咁急買啦 9月又唔係旺季
利申 唔知
提子kxxxxxxx入波
記得季尾歐聯入決賽之後
聯賽已經半放棄咁 試陣練兵
有場作客切爾達 出晒副選 最後輸波
最後埋數 就係差三分
原來科頓大帝3場淨係傳過一球比傾
好撚型不愧係核心
個季對賽成績輸比馬體就算同分都係輸啦
個個年代仲係西超年代
榜首三雄打其他西甲好似爸爸打兒子咁場場炒

季尾聯賽無咩機會仲唔谷盡拎第十冠咩
下體狗8月會嚟香港踢熱身賽
wfc 功夫足球狗也不屌
政苦幾時搵人contact牙佩請皇馬黎呀
一陣黎到無包皮無含派晒青訓落場
佩仔會知分寸
仍然沒有 遇到
與安巴比絕配的故人
你的左腳未有出現
還是已然 逝去?
懷疑在 某一個季度裏的世盃年
還未有法甲上陣那天
存在過 一為等我爆的球王
夜夜為我assist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞