[終於到我開,包皮之後是誰?]皇家馬德里15奪歐聯慶祝暨球迷吹水區(400)

765 回覆
0 Like 16 Dislike
條on9應該窮撚思維
Buyback都會覺得點解比錢人賺
啲青訓要成材要交好多學費
係皇馬咁多top talent既球會跟本無空間比佢地
賣完踢唔起可以當清deadwood
踢得起buyback咪當比training fee囉
跟本三贏局面
又恰鳩矮仔
中堅有咩Top talent呀傻閪
連正選件米列圖同Alaba 都柒嘅
Yoro又未買到
嚴格嚟講而家得魯蛇一個
你老味閪講Goes你地又識講戰線多 留佢實有用
而家又講到冇乜空間冇乜機會俾Marin
講撚哂啦你
連沙比都點名話想要佢
我地就連試都未試就賣
點睇都係留佢俾機會佢好過繼續哂時間喺米列圖身上啦
佩狗要氹班巴西佬,米膠點廢都會出佢

同埋你幾可見皇會冒咁大風險出個青訓正選,而家講咁多都冇用

拿大哥又未確定話走,
艾蛇又未差到話要即刻踢走佢,
仲要今季比安76試到曹、積可以兼職中堅,
你夾硬留marin喺度都係雪到佢廢,施巴有眼你睇

佢唔走安76個priority一定係咁
米膠 > 魯蛇=艾蛇 > 拿大哥 (未走) > 曹 > 積 > Mendy > Marin

如果簽埋yoro又多個打尖

而家咁真係最好,攞玻璃出得錢買就唔會係想擺佢踢後備啦,佢多左出場機會,練多1-2年就知佢夠唔夠料,同你外借出去根本一撚樣,賣15m,回購30m + bonus 咪當請人幫你練兵,跟啲意粉佬學下防守唔好咩
晒氣啦
直接block柒條傻鳩算
淨係識屌呢樣屌果樣 唔撚用腦
仲要講借出去都話丫
咁即係唔反對比佢出走啦
借走一兩季再番黎
同賣佢出去袋左錢先 踢得好先買番
點睇都係第二個選擇好啲
條傻鳩跟本無撚腦
淨係識為屌而屌
Yoro 真係勁?
望落似第二個米膠
如果個價無搶高到就好
賣rafa marin就係要簽yoro
不過rafa份約都幾多變數
2025年6月, napoli比多10m可以買埋個buy-back
皇馬buy back要2026/6月先生效, 即係marin要喺napoli起碼2年
魯蛇艾蛇都剩兩年約
Ideal case 下季Yoro取代Nacho
到艾蛇完約Marin回家
🚨🚨🌕| Florentino Perez is working on signing Musiala .He wants to get Madridistas excited again.

The operation #RafaMarin is super-complex. It will cost 10 million with a repurchase to Real Madrid at 25 million in 2026 and 35 in 2027. But next summer by paying another 10 million #Napoli can raise the repurchase to 50 in 2026 and 70 in 2027.
撞晒位
葉舒華,如果我對你的愛加上一個期限 我希望是一萬年
alaba完約個陣, marin回家可能要比35m-40m左右
係, napoli幾睇好marin
放長雙眼睇吓佩狗做唔做水魚
🚨🚨🌕| Florentino Perez is working on signing McTominay. He wants to get Madridistas excited again.
玩到咁刁可以比錢抬價
皇馬賭佢第2年先踢起
napoli就覺得可以即插即用
Mc 湯
Rubbish
🚨🚨🌕| Florentino Perez is working on signing Florian Wirtz. He wants to get Madridistas excited again.
對賭咁囉比多10m賭皇必回購,如果去到50m都肯回購 咁我反而仲放心佢真係踢起左
信佩哥就得啦 輕鬆下啦屌
教佩哥management 笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞