童年霸凌者硬凹小提琴家「婚禮免費演出」 曝光後未婚夫嚇跑了

139 回覆
651 Like 8 Dislike
你冇睇我之後覆咩咩
死蠢
早果排都有個惡霸撞返我d中同,重話得閒食飯。

依家佢嚮apple store做緊,一樣有女有盛
狗也不屌
惡人係唔會畀天收,面對欺凌,就算無力還擊,有樣嘢你一定做到,就係唔好畀佢打跨。人生流流長,佢唔會永遠喺你視線內,大不了走去第二度。好好做人,好好過生活,不斷成長,令自己強大,咁你就冇輸到
你拆人台又無前文後理俾人知
班賓客咪當你係唔專業嘅表演者
佢地跟本唔當一回事,甚至覺得你俾人蝦係你嘅錯
但俾人蝦嗰個成世都會記得
Apple store 先最好玩。是旦買件嘢,跟手等問卷send到嚟就自由發揮。
好多年前我記得有個節目就係講嗰啲欺凌人嘅人話自己後悔呀,點樣改過自新呀,改頭換面呀,洗身革面呀,我真係心諗,咁曾經畀你恰嗰啲點呀?

又話信教又盛,收皮啦
我反而想睇下個霸凌者個樣生成點
硬係覺得好bitch 個格勁西
所以呢!真係唔好欺凌人!
我有一位中同欺凌過另一個同學,之後個中同大過後才後悔,走去同人哋道歉,點知被欺凌那個完全冇再計較,搞到那位中同更加內疚。
不過之後個佢哋好fd!兩個之後都有幫對方的婚禮做兄弟!
你可以睇#10
入面有英文原文
佢地兩個既對話圖

大約已經感受到個格
有睇原文,但都係想知佢個樣生成點
因為結到婚,人生贏家,唔使孤獨終老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞