(有大波圖)點睇mirror成員Frankie新女友為宣示主權,粉絲見面會公開放閃 被鏡粉踢爆係爛蒲大波傳銷女?

1001 回覆
197 Like 53 Dislike
Frankie 識食 如果姜濤食一定跌粉 。frankie 無所謂啦,都無粉
下弦點拍都冇人理啦
接受到另一半係呢d傳銷狗嘅人
本身個人都好極有限
做亮碧絲 人品有保證
除咗gay佬lo, 有咩理由唔食大波妹
又做亮碧c又做電子🐔下弦得返呢啲揀?
右雨幾正
口味差咗少少
不如擔心吓佢啲fans依家點樣散晒Frankie 啲應援物品出去仲好,爆啲咁嘅嘢出嚟都唔知有冇下家接手
推吓呢個先
MMA毒徒臭閪俾人屌咁多獲都未爛
送機送得開唔開心啊樓主?係咪戴哂口罩驚死個賤種樣見光啊?你呢啲柒頭係唔見得光㗎啦麻布笠頭返屋企唔好再出嚟 怨氣多到影響機場風水定係影響你主風水 你主咁多病痛分分鐘係啲徒karma嚟
柒咗好嬲嬲豬又上嚟開po諗住spin? 諗吓接機個陣點算好過啦 無糖係度無得俾你哋屈俾人打好慘慘豬噢 希望到時你主出夠兩個黑story 上機一個落機一個 你哋奶吓個黑mon當慰藉啦
樓主積德啊你每出一個隊友post 你主就會多一分病痛 不過可能你哋鍾意咁 正主嗌好痛好病好慘 徒嗌返陰公takecare錫錫 玩咁多年應該係一種play嚟 我參唔透
點都好 Thoughts and prayers
佢哋應該要慶幸未有垃圾徵費 唔係既話要俾多舊錢扔野
唔好啦右乳咁樣衰,個鼻9896咁
AK 好再醜D 既姐姐..你唔係唔知呀
好毒

但個po推唔郁既

閪女人
樓主無幾個po推得郁 勝在夠勤力
應該啲po推夠5頁就夠樓主高潮成地水
所以咁勤力開po囉 追主追到怨婦咁 無高潮係要靠開po尋吓安慰
take care啊樓主!好似係你個邊啲潮語嚟
take care! get well soon! 知道了嗎?🤡 ♥️ 🧑🏻‍⚕️
啲taste冇變過 都係中意啲老女人
條女好攻心計
唔明點解爆Mirror嘅料都推唔郁
Frankie有冇霉到咁樣啊?
學啲大陸人話齋 條女勁重綠茶味
好癲
係咁同皮皮講有第二d仔同佢講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞