(有大波圖)點睇mirror成員Frankie新女友為宣示主權,粉絲見面會公開放閃 被鏡粉踢爆係爛蒲大波傳銷女?

1001 回覆
197 Like 53 Dislike
成班扮正經 其實都係想揾食
咁我欣賞error好多喇 真小人好過偽君子
中學阿Sir係佢中學同學
大學就唔知了
Frankie真係最唔爭氣嗰個,抵林海峰串佢

你睇吓Alton Tiger成日搵機會想幫自己,兩個成日自嘲自己下弦,Alton都開下直播打機,而家上到下弦三,而Tiger除咗做導演,首Solo都聽得出佢有俾心機,而Frankie咁耐以嚟唱歌都冇乜進步
條女真係好撚臭雞格
雖然娛樂圈烏煙瘴氣就幾廿年前不嬲都係
不過有樣野真係viu管理零舍與眾不同
唔好話以前d娛樂公司 就算tvb都識有咩風頭火勢/藝人唔聽話就雪下佢地先
當教訓又好 息事寧人又好 執返去再教育都好 起碼d藝人知出事係有後果 識尊重返自己幕前應有嘅形象
老實講 viu咁多單嘢都真係當無事發生
有時反社會到觀眾越鬧佢越捧堆人 我係viu嘅後生artist都唔撚理啦 做錯野反正公司都會捧
其實Alton啲打機片都幾搞笑
打女人?
條女咁癲乜鳩都擺晒上網
睇嚟佢都得罪幾多人
俾人cap定一堆圖等機會爆
真㗎?
公道講句
frankie live好咗好多
點知眼光差咗咁多
自己沖出嚟點知而家唉我都唔知講咩好仲要搞埋其他人
兩個都冇實力,你都幾搞笑
係要講姜淘比較好
Frankie起碼跳舞好睇過佢掃掃掃
人設黎姐 加上依家啲女仔又咁主動
又有明星buff 佢好難抗拒嘅
有進步但係進步得好慢。
其他成員喺冇咁出名嘅位置都有自己嘅目標,但係Frankie就唔知自己想點,有個朋友係佢fans,睇完佢有份演出嘅大象告別式話佢講台詞甩甩漏漏,開始對佢心淡,又唔知自己定位係乜。
真係咩?好似好耐無見lokman同佢女朋友放閃?
Alton直播打機仲要多人睇架又唔悶
當年Frankie叱咤跳Ignited真係電到我 表情管理又好 動作又流暢
人地直上rich柒
想學Jeffery女友做埋助手嗰份
除咗佢原本班fans 佢仲有連登字母粉
無follow佢好耐 新居淘宝單野後unfollow左佢
你睇番啲時間線 好似係Frankie 出軌10 年女朋友先
chill club個晚個個跳到個樣都攰係得皮皮由頭到表演完都仲可以keep住表情管理仲有笑容覺得佢幾勁
有冇人講吓Ian同軒公?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞