有冇人試過凌晨四五點call van去機場?

144 回覆
6 Like 36 Dislike
Lalamove幾多錢
有試過早兩日book,個日凌晨4點幾突然踢單
跟住5分鐘左右有第2個接,但我個邊市區本身都多的士走黎走去,住大西北唔知要幾耐
試過同frd 一人call 一架
一架收50停車費
另外一架又唔收

變左仲貴過搭的士
我屋企去機場最平$193,深夜貴多50蚊,加埋$40/$16車場錢,但可以用20蚊買兩張50蚊coupon,其實真係平過阿爸

我唔知你住邊,不過如果你住屯門就咪制,未計停車費都要成200幾
上次我朝早7點幾call 盛惠$208+$16-50=$174
咁你call van啦
我港島call過 好似二百尾三百頭
而家我一係Uber 一係call街嗰啲七人車
屌乜野
當你係call gogovan lalamove呢啲
佢地睇到目的地先決定接唔接
港島call又係搵笨柒,280幾車費加50蚊隧道費,仲未計車場錢
乜嘢搵笨柒
免費車你好唔好
夜晚10點叫,會比較多司機接
通常應承得就唔會踢單
call車都要用下腦嘅,好似你咁心甘命底畀人劏,我除咗講恭喜之外都唔知有咩講好
宜家某啲仆街van佬過海仲話收來回隧道費

我心諗收完冇嘢嘅,畀人port到停台啫
咁你call 85的仲好啦
又可以係7樓落
我南區去都係300頭
其實你南區出發call van係唔化算,除非你搵到一個畀lalamove咁平嘅台
***更平嘅台
經常,鍾意搭早機早一日Call定 一分鐘都已經有人接單
有兩個落客位喎,行1分鐘已經係一號停車場3分鐘上到離境大堂
我一個人就的士+機鐵
以上就直接的士

啱啱睇左凌晨lalamove凌晨包隧道要400
唔知入1號停車場駛唔駛錢
85的起碼停幾十
同埋app call果d司機大多都正正常常
冇dc9果d閪格
Uber XL唔可以停7樓既咩
貨Van入去停車場要俾$40
近又嫌近,遠又嫌遠
lala好抵機場出屯門$60, gogox要double
試過幾次
早一日就約定
司機好準時,但gogo van呢啲收費貴過的士
有60蚊咁平咩
我次次望親都要接近$200,個價仲停留喺屯赤通車之前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞