日本一番賞&景品討論post

237 回覆
7 Like 12 Dislike
呢隻個價係好硬去日本都係差唔多

火影景品嚟緊呢2隻都唔錯
係咪一番賞供應太多 呢期啲價都hold唔住 好多都好平放
其實點解會咁貴
係咪因為隻鳴門太靚
明明佢一飛先800yen左右
少盤去日本抽幾日無晒 唔似龍珠
最平見過4800, 我都想成set買,個心十五十六
巴打喺邊見到

而家係仲未睇到米斯達個替身究竟係乜嘢嚟, 個心得好想訂,你同佢傾下,半身好似13號到期
同埋今次a至g獎唔知一盒有幾多個,有可能得一個,因為太多公仔
https://www.bigbadtoystore.com/search?PageSize=50&SortOrder=New&Series=22030&o=1

其實4800蚊, 七個主角加一隻烏龜另外好似仲有一個係double賞都係烏龜, 為返起都係600蚊過我都覺得值,呢套嘢出咗我諗啲人都係呢啲咁價位放出嚟,上面條link我就喺twitter度搵,就為45蚊美金未計運費,不過我就未買過唔夠膽話好定唔好
Bigbad信得過
但唔用fedex priority 既話會等成個月先收貨
未試過呢一間,運費貴唔貴?

可以自己計
但jojo既一番賞好似重d?
fedex都幾貴喎,如果買曬八隻 我諗過運費都唔嘢少
美國寄返黎用fedex定dhl都係貴架啦
超級索尼子
啱啱收咗隻鬼滅嘅一番賞 第一次買想問下有冇假嘢
係咪全新原盒?
其實到時成套咁喺m網收,點都平過你成箱入
如果唔急要 用船運仲再平啲
有埋全新盒應該穩陣嘅
so far見到假嘅一番賞figure造工差到睇相都睇得出,好易辨別
但鬼滅好似除咗5月底套masterlise其他嘅造工都唔算特別靚

收咗呢隻
Masterlise嗰款都有考慮過 但嗰款就咁企喺度
我鍾意有pose多啲
比錯扶負評添,戇居居,m網係邊一個?mercari?
等buyee有8~85折先買
有咩想買一次送入貨 /搵fd夾下單 除開運費抵啲
我覺得鬼滅非masterlise嘅頭雕麻麻 膠感太重 輪廓唔夠深
但masterlise缺點都明顯 大部分齋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞