如果交友app搵到「歐倩怡」你會唔會上?

197 回覆
88 Like 465 Dislike
失禁唔一定你想像中咁又濕晒又癱咗
可以係陰道muscle 失控,失禁咗少少咁

明顯阿旺就覺得佢煩,自己攞嚟
都冇人逼你回應此post
有得屌會屌
咁人地平時係點相處,
會唔會成日狼來了/緊張大師上身又會有影響

都係繼續食花生算
湊仔就係公式化咁做
雖然多野搞但你身邊點都搵到一兩個人黎問湊仔經
因為人人都有老母生,總會可以請教下長輩

搵大錢係咪個個都搵到人問門路?
On9仔仲死撐
咁講啦
各有各辛苦
就算你做億萬富翁,你都會有億萬富翁嘅煩惱
總之離婚唔會係一個人嘅事
兩個都辛苦又唔識體諒對方,累鬥累,幾愛都會磨蝕
好多都係累積返嚟
唔會一兩件事就要離婚
呢D訪問佢都唔會攞哂十年間對方做過嘅每一樣嘢出嚟講,真係要講可以寫成本書拍套紀錄片囉
人病咗嘅時候好脆弱,諗嘅嘢都會唔同,或者佢只係講一樣令佢失望覺得無得compromise嘅嘢無得彌補嘅嘢
偽人只會比你睇到佢想你睇到嘅一面
關埋門撚知佢哋係點咩,都唔知點解連登只係幫一邊咁invest
有成人紙尿片
失禁多數係個肌肉控制唔到,好似有D人笑得太開心都會失禁嗶D尿出嚟
唔係小朋友瀨尿咁成張床濕哂
未結過婚 未生過仔
好難理解兩個人相處再加多個人仔係咩環境
一路屌佢一路叫佢唱超級小黑咪比我聽
出到黎

你兒時偶像
你咪又係係度9 UP
我夠可以話阿旺有曬經理人幫佢deal~靜係去大陸出下SHOW 唱下歌就十萬
有幾辛苦~

實情係家庭入面外人根本唔會知邊個付出多d~
睇完覺得佢好真性情
不修邊幅唔會假惺惺
睇怕你都係無𡃁仔
請教長輩

嚇撚死你呀
佢讀左咩書嘩?
至少有經驗吖,至少都做過老豆老母吖
搵大錢既經驗呢?你邊度搵啊
超級小黑咪係陳慧琳
耳仔都靚,好想試下耳lun
隔離post我留咗言呀,我都唔覺得佢咁差,好多連登仔話咩佢前夫養咗佢咁多年,咁個女人都有為頭家付出㗎嘛!湊小朋友好辛苦㗎!佢仲要兩個,自己又要讀書學嘢。其實我覺得佢都幾慘(蠢),啲資產物業最後冇份。。。
咪係男方搵到財路,辛苦極有限,
湊小朋友搭車接送返學放學煮飯呢d 真係勞心勞力

男人,錢,搵到方法搵錢,真係唔會係好辛苦
你咪撚on9 啦
湊小朋友搭車食飯係累
但你有心做,人人都做到
揾大錢就好撚難
咁易揾錢 全世界都發達啦
你咪撚on9 啦
揾大錢係累
但你有心做,人人都做到

湊小朋友就好撚難
咁易湊小朋友 全世界都full time mum啦

好明顯,你兩樣都未經歷過

搵錢要天時地利人和,講運
湊小朋友,無運講架,一係做一係唔做
幾多阿媽扔俾工人奶奶就去玩

你on9?
你可以強調做人老母既辛酸,但攞搵大錢黎比?
攞搵大錢黎比有咩問題,你覺得塵世搵大錢難、你覺得塵世搵大錢又勁又威又偉大

我覺得塵世做人老母先最偉大最辛酸,唔得?
搵錢大晒?
湊仔就係公式化咁做
雖然多野搞但你身邊點都搵到一兩個人黎問湊仔經
因為人人都有老母生,總會可以請教下長輩

搵大錢係咪個個都搵到人問門路?
On9仔仲死撐
你咪又係係度9 UP
我夠可以話阿旺有曬經理人幫佢deal~靜係去大陸出下SHOW 唱下歌就十萬
有幾辛苦~

實情係家庭入面外人根本唔會知邊個付出多d~

你講到好似人人都得咁
就算係兩公婆都好難講邊個付出/辛苦多啲
今日我搵錢你湊仔覺得我劈低你響屋企
角色交換又嫌收工返黎攰到飯都唔想食都仲有大把手尾等你執

大家都係為咗頭家,為咗個𡃁啫
北京會跌倒
湊仔我唔使知啦
我想知點樣搵大錢
麻煩樓上班講到咁撚易既搶口仔教下路
大錢?響誠哥面前阿旺係零頭咋
同埋係掂既就唔會仲比人叫阿旺啦

渣渣輝都唔係得化骨龍一個名叫廿年啦
啱呀
要當大家係team mate唔好覺得邊個價值大啲辛苦啲
如果會咁諗已經唔適合結婚組織家庭...
「揾大錢係累
但你有心做,人人都做到」

喂唔係我講架喎
上面有位師兄話人人都做到嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞