如果交友app搵到「歐倩怡」你會唔會上?

197 回覆
88 Like 465 Dislike
尋晚睇隔籬po鬧爆, 啱啱睇完, 都唔係真係咁差啫~

成個過程都係好跳皮wo 好開朗,有o個句, 講o個句,"大剌剌" 嗰種 JA MA

仲好可愛添, 雖然好似有少少整咗雙眼皮, 但份人好真誠, 唔怕公開講玩交友app

d 人話弗弗地, 但個性格本身就係咁呢, 你耐無見以為人地一定係大方斯文咁

之後講到大病, 「隔籬o個個點點點....」 其實係feel到郭晉安對佢好差,覺得佢煩,好似奸角套片條友咁.....
d 網民竟然係咁鬧佢, 陰功
到底係郭晉安請打手, 定真係咁黑人憎, 係我問題

我真心覺得好cute, 如果交友app約到出嚟, 焯硬!

https://youtu.be/zL0yNxms0fE
佢對腳幾正
想屌佢脾罅
老閪都上
隔離post我留咗言呀,我都唔覺得佢咁差,好多連登仔話咩佢前夫養咗佢咁多年,咁個女人都有為頭家付出㗎嘛!湊小朋友好辛苦㗎!佢仲要兩個,自己又要讀書學嘢。其實我覺得佢都幾慘(蠢),啲資產物業最後冇份。。。
有得上先算
屌吓又唔係過人世
諗住玩既咁你梗係上
唔知佢係因為上節目係咁
定本身係咁

但平時講野溝通呢d
如果佢係咁
一個月你都頂唔順
一路屌一路嗌Bili Bala Bili Bala
堅白滑wo
點解0正評
你只係用交配角度總結佢值得上,但如果作為老婆/媽媽角色佢真係唔合格,如果下下自己為中心,不如唔好結婚唔好生仔,佢現在表出黎就係只為自己負責,對老公/仔女就好似被人迫咁:"你要我做就盡量囉",但完全唔覺得係一種發自內心的責任。
咪係男方搵到財路,辛苦極有限,
湊小朋友搭車接送返學放學煮飯呢d 真係勞心勞力

男人,錢,搵到方法搵錢,真係唔會係好辛苦
睇性格啫
呢種咁貪玩, 好開心wo
一定好多驚喜
佢冇工人咩
唔好FF咁多
人地擺明玩9你
人地唔想工人湊晒呀, 自己仔女梗係自己湊最好啦
跪喺樹求佢比我奶

對脾
屌下ok嘅 話哂有dd 知名度
雖然都係痴牙旺
認真就唔好搞啦
咁嘅格
咁女人搵錢囉
冇壞處why not?
要pin

都得,兩夫妻分配好ga ma
幾十年後又話「我搵錢架」咁樣?
依家呢個年紀
揸乾你都似
有得屌連登仔都係會
工人最多咪同你做清潔,唔通會幫你車出車入小朋友,同佢地溫書對功課咩,湊小朋友真心攰,精神,情緒,時間管理。。。仲要啲工人做得好地地就由自何,有啲仲成日激死maam/sir,日日試你底線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞