「溢出髒城」領都保安員「有汗出、無糧出」

72 回覆
102 Like 6 Dislike
李太都幾好人 業主幫手追糧
敢怒不敢言

佢最後嗰段講明係唔忿氣白交管理費啦
而且咁多醜聞盞進一步拖冧樓價
管理處可以點理? 用管理費出糧比保安?

下次標題記得加返港版加沙地帶呢個稱號
康城新聞真係老是常出現
屌鳩佢

係報都報吓入面幾多靚女中產人妻咪算
咪睇下當時份約係點寫, 按條款去處理囉
份約通常就係寫保安公司要provide 點嘅保安services,咁而家d保安仲返緊工,即係仲provide 緊services 嘅話可以做d 咩?
咁你咪等到保安停工先慢慢睇慢慢搞囉
咁而家係咪都仲未做到嘢?
你睇班廢老保安都係敢怒不敢言,你叫佢地停工先再講啦
正常係要準備定後備方案,
搵定其他公司安排人手,
到真係出事都可以短時間內接手,
盡量減少真空狀態,
唔會等殺到埋黎先慢慢睇慢慢搞
班黃絲
差佬陣都唔敢衝
認真,而家都係得封信咁片面,
你有無證據有無人證證明件事係屬實?
乜撚都無,9up 一句就又呢樣又果樣

早兩個星期先搞完康城一期,而家又搞康城二期,都唔知係咪同一班人係度搞屎棍
長實起既特別麻煩
兩邊都垃圾
係真係假, 管理公司自己會去跟架啦, 我地喺度都係食花生架姐
做保安有咩汗出
呢件事正常要追就係追保安公司,明明知係邊間保安公司,有哂管理層contact 有office 地址,但係成封信就只係輕輕帶過;反而就又強調係mtr 管理又響哂管理處經理全朵同電話,擺明又係玩屋村政治搞尻管理處架啦

我都係食花生,不過想指出呢件事唔合情理嘅地方
管理處當然要理,但唔係幫手施壓追糧
而係要提醒保安公司合約簽咗要提供指定數量保安員,缺勤要迫保安公司調人又好,搵炒散又好
真係俾唔到人手嘅話 追佢違約賠償
或者管理處先按自行搵炒散,然後就住違反合約引申嘅開支claim翻保安公司(視乎份約點寫)

管理處個責任個確保有足夠保安員,而唔係追糧
唔使㗎,提醒翻保安公司要守合約精神已足夠
又係日出康城
到底呢個係咩鬼地方,成日都咁多新聞
班保安平時都廢㗎啦
篇文講到去保護業主身家性命財產咁
好撚好笑 有咩事咪最多幫你報警
保安行行企企有乜嘢汗會出?

係咪同老細陪訓?
咪話
好多保安撚食飯收工會去會所做gym, 同住客爭機用
睇錯外判係新x安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞