[BUNNIES] NewJeans討論區(98) - Supernatural ! Bunnies Camp最後倒數

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
差得有的遠
少少認同最好聽嗰段喺預告聽左 搞左預期大左
但整體都好聽
NewJeans仍然係我地Bunnies最鐘意

大盒到要打斜放先display到
Btw $69係仁b/丹b價?
首新歌好適合深夜/揸車播
巧chill
好聽。
我排佢 top 4,Next to Hype Boy.
仁... 信和天空賣$69
第一次覺得 minji 跳得好過其他。

等睇成隻舞
貓把聲沙沙地,可能係上次生日病個陣錄

齊陰免
嚇死以為貓貓好似馬會阿叔咁食住煙刨馬經
新歌好正喎
點睇都係貓高過丹,點解台灣時會話自己婑 0.5cm?

識貨
偏心到,上次仁b扮聲講句野就俾玉一掌打斷腳
玉好似女朋友鬧條仔問佢我頭先講過啲咩咁
玉又攝鞋墊
Supernatural > How Sweet > Bubble Gum > Right Now
一樣
佢真係勁好
屌 想哭
你老母發情添
Supernatural 係最正 其他反而覺得差唔多
今次好難排
原本麻麻How Sweet,而家聽落又幾正,尤其係I won't wait, I'm feeling嗰段
Right Now就一聽就鍾意
Bubble Gum前奏一入就少少毛管戙
Supernatural 就我聽開嘅Citypop
留意到踩NJ嘅歌嘅人
來來去去都係話NJ嘅歌好淡好悶唔夠炸冇高音冇記憶點
我屌你地老母,我地NewJeans洗撚炸洗撚高音
你地要聽依啲就咪撚留意NewJeans
NewJeans嘅賣點就係不段試其他嘢
唔會重重覆覆又重覆
就係NewJeans先最唔會悶
話NewJeans悶班友都ON撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞