思家大戰嗰位柒爆設計師爆seed鬧昌師傅

78 回覆
1 Like 74 Dislike
https://www.youtube.com/live/sjfnK-kLTRg?si=2fs18DdhdOKyF3S5

之前玩思家大戰比人笑到核爆嗰位”星級設計師”尋晚開live爆seed,直接跳到3:00:00睇佢鬧昌師傅,呢條友都幾小氣

有時間可以睇埋開頭,猛話自己細個幾惡幾打得,又講到以前做sales幾醒幾叻,好撚好笑

等睇阿昌回應

柒爆事件:
李思捷套綜藝show都幾撚老尷
https://lih.kg/3437937
佢用左人地片仲話人地趷佢
人地出聲有咩問題
四個大字老羞成怒
有冇懶人包,完全唔知發生咩事
其實我都唔知咩事
有冇人知道昌師傅踩親佢邊條尾
昌師今次咁慢 仲未有片既
係咪黃師傅D friend黎?
頭一條片有冇summary鬧啲乜
條友講野好慢好侵唔想聽
你睇昌果條片就得
何偉立乜水?設計師?邊位呀?想出位用埋呢啲屎橋?行開喇
只睇左昌師傅嗰條,其實恐嚇啲咩?
我無睇何生直播,直接睇昌師傅條反擊片就明
我就撐昌師傅
tim話知道昌住邊xx苑
條友好撚好笑,講到自己係裝修YouTuber最叻嗰個咁
其他YouTuber 多人follow就話人買粉買view
自己少人follow就話自己啲支持者比較沉默
仲要講到阿Lo同洛基算係接近佢嘅級數
呢條蛋散以為自己係邊位
係,好撚仆街
https://www.youtube.com/live/hZJyjdTCTtA?si=R3AKPfhiycZm3QE7

岩岩又開左live回應
一開始就係
Ching有無重點講吓,唔想睇個廢柴9up
我總結一下

Tim design 好耐之前出過一條片 片入面有昌師傅個拍檔勳爺做泥水嘅片
勳爺唔like 就同昌師傅兩個一齊通知Tim design 要求del片
之後Tim design有del片 但亦有記喺心

再之後昌師傅拍家居展 指錯左Tin design 話佢呢排多是非
事實上多是非嘅係Tim design個何立偉 即係今次主角

之後何立偉就執住家居展條片話昌師傅錯左唔認
但從來無通知昌師傅要求del片
仲話有方法掃冧昌師傅

何立偉之後再自爆自己有幾小器
因為有個打拆佬喺昌師傅頻道留左言話驚收唔到Tim design尾數
何立偉就搵人搵返係邊個打拆佬再找埋尾數唔再合作

昌師傅再拍片道歉 要求唔好搞佢屋企人

大致上就係咁
利申:睇完兩邊之後我撐昌師傅
同你一樣咁戇鳩
拍片留底恐嚇意味咁濃都有 豬兜黎
何生果段live仲講左知道昌師傅住xx苑
又話如果我要掃冧昌一定得
條柒沾碌咁把炮?
有排youtube 推左條tim ho d片黎
次撚次明明兩句講完既野可以浪費你十幾分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞