[坦克時代正式開始!] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2750]

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
當年Willian換馬狗呢單嘢都係得啖笑
曼有問題唔洗講

但摩狗嘅戰術

今時今日打咩聯賽都唔會work

佢剩餘價值只有盃賽

佢過氣架啦

唯一係教國家隊先可能會上番
咁依家梗係收皮
佢當年未out得哂既
坦蛇初戀FDJ
對住哥狗果時都係聯賽outdated
只有盃賽仲有價值

摩2咪話你知
佢果套 1:0就守嘅戰術
83定85分係盡頭架啦
10幾年20年前佢最top果個年代 除左95分果季
的確85分可爭冠

今時今日對住哥狗 你standard係91分 minimum
佢果套戰術我俾呢隊鏝佢教都一定輸俾達狗
占狗吹水佬
飯本身sob都想要
sob買啲人正常過坦
坦狗PR做嘢
MBE 同sancho 一撚樣
踢得好有表現都話有得拗下
廢撚到癲都咁多投訴
你地啲反坦痴埋啲外人一齊屈坦咪又係咁
留條生路黎行下將就下啦
坦蛇不如夾好哂口供先俾LW出文啦
https://x.com/MoonManUnited/status/1801586668052382058
你上面節錄唔係full story
仲有一句This guided Ten Hag’s decision to go for a player in that position in the remaining days of the transfer market — ultimately, Antony.

佢係解釋點解會追安東尼
呢場之後咪踢左翼囉
Romano reiterated that report and added that such an offer could be tabled if Matias Soule is moved on. West Ham have been linked with the right-winger who is priced at £33m. Juventus are also expected to sell Federico Chiesa to generate more funds this summer.

快手d啦
收皮啦 依家我坦新秩序
吹呀
咁25?
削權點新秩序
收皮啦你
用原有設施翻新/ upgrade 算係咁 起碼可以快啲將訓練設施拉返返黎現代先
個新球場係咪落實左 定係擴張OT就算?
原來坦真係好無睪
好彩我一直堅定支持坦
皇馬狗特別麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞