[坦克時代正式開始!] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2750]

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
但係ta之前爆親都對曼聯不利wo
綠木都係俾佢地搞走
個陣係咪INEOS先
邊篇搞走綠木
我淨係睇過類似點解最後要U turn嗰份
Adam Crafton條友日日唱鳩綠木要收皮
自轉係最聯威水既時刻係咪第一場對妓入波同埋歐霸附加賽對疤果場
Ten Hag was encouraging and supportive of United’s controversial plans to bring back Mason Greenwood, too, but the U-turn left them a striker short and overshadowed the start of the season.

垃圾管理就搞到成季前線人手短缺
都係名一個,有成績就有叫價力
淨係睇靚仔Laurie Whitewell
TA一定係pro-ineos
我唔覺得係官方默許

如果係官方默許
即係要送哂自轉 米路 派飯走
咁點睇話續坦狗之後
出哂長文講曼聯原本想炒
講到好似搵唔到人接先留坦咁
班友成日都屌啲助教廢
諗起當年lan蛇隔離個光頭仔
因為有人買真係想清哂
佢哋對哥迪奧拿有恐懼
前兩個肯定清 福狗應該睇有冇價啱
冇計,本身皇馬教開嗰班教練團一齊贏開,嚟到今時今日嘅曼聯一定有比較,所以蛇尖團隊應該唔會再買大名球員,一來貴、二來未必聽話,應該會好小心用錢
講呢d對ineos又唔算有咩大影響
麥堅蛇
依家似想清哂堆高薪
好似p圖拉橫咗咁
我講嘅清唔係正常咁賣
而係清洗
即係賤價賣/解約
因為呢篇文係官方默許只會幫買家壓價
公開唱衰球員只會令曼聯無哂議價空間
對曼聯百害無一利
who works with Ronaldo, Sancho
//Martinez and Varane were not match-ready for the FA Cup final but played because of the occasion.//

未fit都可以踢成咁
如果呢pair中堅可以健康坦蛇結局或者會差好遠
我自問都夠咸濕
大奶一定加分
都頂唔順佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞