究竟Dyson嘅風筒好唔好用?

421 回覆
532 Like 34 Dislike
想問吓依家先入手嘅話,係咪都係買H15個型號
有乜問題?
你去開D 100蚊洗剪吹的SALON?
風大 輕身 靚 乾得快

擺浴室太濕 用左半年壞左,好彩有一年保養,一星期內換左支新既俾我
Panasonic頂級款同Dyson都有
最後隻Panasonic封哂塵
Dyson吹女仔頭髮真係快太多
試過做實驗快30-40% (8 vs 5分鐘)
我覺得Panasonic 好用過Dyson
後悔換Dyson果陣比咗部Panasonic人
好用,但值唔值就另一個問題去討論

男人老狗用自用就覺得冇乜必要買咁貴
香港行貨冇日本水貨咁多顏色揀(好似係

利申:早兩個月喺日本買咗白色返嚟用
2格夠啦
吹完記得用凍風cool down,有呢個動作會襟用好多
短髮唔吹5分鐘都乾晒
電器都係講手神
同樣次次都開3格用左唔知6年定7年
唔好用
價錢會影響好唔好用?
隻腳就咁插轉插就用得?
我都估唔到佢啲聲貓貓冇咁抗拒
以前啲雜牌會嚇親
本身都想買個 pet dryer box 比隻貓
點知問開身邊啲fd佢地啲貓都受落dyson風筒既聲
Flagship model 通常唔係

e.g. P 記官方eshop NA0j (好似係最新嘅flagship) 有寫產地係Thailand:
https://hk.e-panashop.store/item/Panasonic-%E6%A8%82%E8%81%B2-nanoe%C2%AE%E8%AD%B7%E9%AB%AE%E9%A2%A8%E7%AD%92-EH-NA0J/6099276591136768
電壓唔洗理?
用變壓器
我應該有十年 除左少少甩色 仲係咁好風
要,去華輝托咗隻大牛龜火牛返嚟配搭使用

唔care 顏色嘅話絕對可以直接買香港行貨
千祈唔好呀!!

香港電壓太高,件日本電器會即刻燒咗用唔到
樓主諗好未?
用完Dyson學到樣野,就係日日用既電器唔怕買貴
初初買3000覺得好貴,但而家用咗4年以上,除返開乜抵晒
自此之後,日常電器全部貴買
上次旅行細路買咗粉紅色dyson
依家香港又出
屌米都係抄佢,點會唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞