53歲洪欣中年美貌巔峰 近照騷超強長腿:和李嘉欣不相伯仲

147 回覆
48 Like 131 Dislike
費事嘈
公屋妹係邊位
楊ck
個個都話佢好靚真係好不解完全冇乜氣質 最多都係叫sweet啲 小家碧玉咁樣
就係因為大劉好中意佢
當年被人屌到仆街,又係唔知幾時捧上天
阿嬌朱茵 黎姿又係無啦啦上神枱真心以前細個邊有人話佢哋幾個靚?
我屋企人細個就係Twins最紅當道嗰個時期,佢都話根本上個個唔會當佢哋女神 只係當佢哋係一個活力青春靚妹仔 青春少艾feel idol
點解又會上咗神枱講到神級美貌
黎就真係更加不解,拍電影已經唔覺得佢靚,拍電視劇更加唔覺金枝玉葉同劇張可頤真係靚好多好多又sharp 一睇就知係女主角嗰種feel

依家係咪興返local 係以前嘅年代就捧到上天
好仁
第二張正撚到
佢哋嗰陣都唔知幾多歲,可能仲上緊小學依啲妹仔最啱細路仔口味夠平易近人夠貼地

好似朱茵對香港人嚟講就係逃學威龍而紅/識佢係佢代表作提起佢一定依套先(性感嗰啲就另計啦),嗰個紫霞仙子當年根本唔多紅,之後先上神枱

仲有佘詩曼,當年出名又嗲又姣多過靚,佢外型唔多突出唔算靚賣唔到靚靠角色/演技上位,依家又變好靚
講性感+靚+型,我睇張敏唔好
大家都係逃學威龍紅 張敏拍趙敏嗰陣型好多啦對我嚟講真心吊打乜紫霞仙子型又有英氣

最難頂係鄧麗欣都可以吹到大美人咁
黐線,影相影到成隻雞咁。做乜鳩嘢?真心好撚核突,後邊仲要有中國城個牌好撚應景
朱茵嗰啲都還好,樣係幾sweet幾靚,只係明星嚟講佢哋外型真係唔算突出唔sharp配角料,屌鄧麗欣直頭係勁普通連妹仔都輪唔到佢做
廟街嗰啲都係50
用feature phone影?
朱真係sweet居多講到靚女美人未到佢
佢係典型sweet順眼嗰啲 但係太細粒又黑蚊蚊所以好唔出眾
嗰陣原振俠啲花絮定係娛樂節目,佢拍埋嘉欣王菲到佢完全唔起眼唔出眾
個個第一眼都係注意到嘉欣Leon金童玉女+自成一國嘅王菲多啲
張敏好樣衰喎,大陸人樣。但我都覺得Stephy好樣衰,根本大興屋村妹樣,啲人話佢有氣質我心諗仲要扮才女,啲字錯漏百出
黎明李嘉欣似劇組嘅男主人女主人,大方得體,而王菲同成個劇組格格不入成個外人咁,即使王菲笑笑口扮到好nice咁一啲都唔cool都唔知點解都仲係自成一角同所有人都好似有隔膜咁至於洪欣同朱茵真係好夾,朱茵好似洪欣貼身妹仔做到好姊妹嗰種妹仔

黎姿拍埋袁潔瑩度直頭被屌打,相反嘉欣王菲拍埋袁潔瑩度都唔會被搶甚至壓得住佢,袁潔瑩拍埋佢哋度唔知點解會跌watt,周慧敏又係自動跌watt不過鄭秀文拍住周慧敏唔知點解周慧敏又型過佢好多
襯番中国城背景
Stephy又係行大運,又冇料又冇外型氣質咁都可以令咁多人吹奏

張敏時裝確係有陣娘味,但古裝佢真係好掂好靚又型
好想奶
入番大陸版啦
Btw佢個仔真係幾型
而家又想扮才女實力派演技路線真係勁尷尬
收下皮先 唔知幾時開始講佢或者讚佢一定要加個靚字
袁潔盈本身都係靚女 但佢剪短頭髮真係好型又有英氣又靚嗰隻喎 甚至城城都俾佢屌打埋

佢一拍落去黎姿度 真係好sharp好醒好靚黎變到一啲氣質都冇
奀挑鬼命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞