53歲洪欣中年美貌巔峰 近照騷超強長腿:和李嘉欣不相伯仲

150 回覆
49 Like 132 Dislike
第一眼睇到都是咁想
靚極都好,呢啲女無肉地,尤其係個屁股扁踢踢,完全唔會嫁得好
我出500,無套中出得唔得??
#老雞故事
腿係正
但雞味濃
個仔入唔到燶鳩
老G
熄左filter再講啦
真係 有張圖隻腳一粗一幼
老女人p圖都p唔好
快撚啲捧紅佢
個D咩加埋80歲 加埋100歲POST
佢應該係鐵膽
簽左個西…..西女人 洪欣
真係靚到癲 AI都畫唔出咁靚仲要身材又好又高又瘦Model級數
宇宙宙花諗起喺另外一個User開嘅post竟然有人話李嘉欣唔靚真係得啖笑
依單野有無30年?
咁嘅年紀一定唔叫差
不過上咗年紀就著返多啲衫啦 ..

以前仲要唔興整容 甚至整容係唔光彩嘅事
勾根偷泥
有啲話洪欣朱茵靚過佢真係得啖笑,洪欣嗰樣弱智咁,小家碧玉冇攻擊性貼地樣就話靚上神枱,有攻擊性嗰啲就踩,唔怪之得連鄧麗欣依啲路人標準都唔算靚嘅極之普通mk妺都可以上神枱
就係你開嗰啲post討論討論吓會有班話朱茵 黎小姐 甚至阿嬌吊打
李嘉欣都唔靚呢個世界係冇人靚
成日將私人同佢個樣同埋氣質混為一談
講真李嘉欣靚到咁點會冇貴氣?原振俠嗰陣佢得22歲着成身名牌衫都Carry得起 骨架身形又靚佢企埋Leon隔離就好似金童玉女 朱茵拍埋去就好似妹仔咁樣

依家大口狗 過氣MK妹鄧麗欣同埋支付寶呢啲女人都上神枱 鄧麗欣直程後生都唔係靚 依家更加唔靚
依家興妹仔mk外型,無論仔同女都係,一啲星味都冇

講起嘉欣,嗰屆蘭子係有力一鬥都係熱門嚟,不過佢好快殘變八婆同埋佢其實好唔上鏡唔知點解俾最上鏡小姐佢,佢當年後生真人塊面唔包勁sharp靚到傻
之前唔知邊度睇過訪問,嘉欣話俾蘭子攞咗最上鏡小姐嗰陣係後台喊以為自己一定輸硬,想臨陣退縮
跟住最後贏冠軍勁開心當年華姐都係佢,佢真係靚到癲 +有貴氣又代表到香港
港姐越變越垃圾真係唏噓,自從公屋妺之後年年冠軍都差唔多係笑話

嘉欣嗰年上台問答表現唔多好可能實在太後生未夠成熟淡定扣咗唔少分,而蘭子確又係好強勁嘅對手,不過蘭子最上鏡小姐根本名不符實,根本完全唔上鏡,當俾安慰獎佢

鍾楚紅嗰屆冠軍鄭文雅真係典型一班馬好鬼sharp,反而鍾楚紅嗰陣其實冇乜型格但好sweet
龍nine pro max
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞