返工見過d咩犯法行為?

252 回覆
529 Like 27 Dislike
咁係老闆唔追究者,報警既話入硬啦
交到貨交足貨口米由9佢
唔通我同你識既
我見大X把
整爛啲餐廳工具搏公司買新嘢之後成隊人夾份食差價
公司比錢訂乾貨做比客人嘅貨,幾千蚊買返嚟但比人用幾百蚊嘅貨色換晒佢。
有啲乾貨花膠果類因為擺左好耐所以整左燉湯,但有花膠嘅湯比人換晒清雞湯,仲要好難飲果種。
每星期整壞一兩次雪櫃或冰櫃叫佢地字頭啲人嚟整,等於幾乎每日要比幾千至一萬陀地佢地😅
貨倉裡面未過期全新嘅貨買左返嚟人地疊好晒位,一星期內啲貨位唔知點解亂晒,後來發現大部份貨都變成係過期🤣同上面總部啲大哥大姐講完全冇事發生過一樣🤣
我做左啲貨就換晒佢地做啲貨,我就賣佢地整果啲嘢,而佢地就賣我整啲嘢,仲要同客人講我整嘢好撚難食🤣
成個字頭不斷儲存啲舊貨等到壞左後就令嚟屈人,等佢地唔喜歡嘅同事被公司炒,仲要屈鳩人懶,但其實佢地成堆人互相幫助返工唔會準時放工唔會準時,全部係自己人點頭當返工,所以返六日變返四日,仲要返工嘅時候失蹤晒唔知去晒邊道。🤣
仲有太多但一時之間真係記唔晒呢啲只係九牛一毛
你唔係本身已經係罪人咩,時時刻刻都係犯咗法
咁有偵探頭腦嘅你地
快d喺報紙揾我個名出黎啦
大部份工程都唔擺安全佬
連登好多呢啲戇鳩仔
以為自己真係偵探/以為自己特別醒
重犯黎嫁
講真,好撚悶
亂拋垃圾
禁煙地方吸煙
紅燈過馬路
基督教嚟講
犯罪 同 犯法 係兩個概念

https://youtu.be/oqmzm-Wk9NQ?feature=shared
有幾間
仲有就係因為我一直都係非常(黃)自由主義者
所以基本上我去到邊道都有人招呼我,所以全港九我幾乎中過伏。
同時講埋落毒
佢地啲黑社會返工仲有任務,就係搵機會攻擊人,包括我而家24小時被音波或電子武器攻擊咁,去任何食肆包括大型快餐店咖啡店餐廳,都會搵人加料比你。
我去返工都一樣,佢地會搵佢地啲人睇水,之後喺你啲飲品道加料或喺你啲飯餸道加料,好喜歡一兩個前面睇水,另一個就喺你後面加料,你好難發覺,因為佢地會搵人不斷同你講嘢,所以我入院或睇醫生次數非常多😅
仲要去醫生塞急症室,加拿大同英國都係咁玩,佢地毒撚完你,你去急症室佢地就搵成堆人可能超過一百都幾百去塞急症室,等你痛到仆街又睇唔到醫生,但等佢地安排好後,搵啲唔知喺咪真醫生嚟打發你走。
[quote]
我見大X把
整爛啲餐廳工具搏公司買新嘢之後成隊人夾份食差價
公司比錢訂乾貨做比客人嘅貨,幾千蚊買返嚟但比人用幾百蚊嘅貨色換晒佢。
有啲乾貨花膠果類因為擺左好耐所以整左燉湯,但有花膠嘅湯比人換晒清雞湯,仲要好難飲果種。
每星期整壞一兩次雪櫃或冰櫃叫佢地字頭啲人嚟整,等於幾乎每日要比幾千至一萬陀地佢地😅
貨倉裡面未過期全新嘅貨買左返嚟人地疊好晒位,一星期內啲貨位唔知點解亂晒,後來發現大部份貨都變成係過期🤣同上面總部啲大哥大姐講完全冇事發生過一樣🤣
我做左啲貨就換晒佢地做啲貨,我就賣佢地整果啲嘢,而佢地就賣我整啲嘢,仲要同客人講我整嘢好撚難食🤣
成個字頭不斷儲存啲舊貨等到壞左後就令嚟屈人,等佢地唔喜歡嘅同事被公司炒,仲要屈鳩人懶,但其實佢地成堆人互相幫助返工唔會準時放工唔會準時,全部係自己人點頭當返工,所以返六日變返四日,仲要返工嘅時候失蹤晒唔知去晒邊道。🤣
仲有太多但一時之間真係記唔晒呢啲只係九牛一毛
有幾間
仲有就係因為我一直都係非常(黃)自由主義者
所以基本上我去到邊道都有人招呼我,所以全港九我幾乎中過伏。
同時講埋落毒
佢地啲黑社會返工仲有任務,就係搵機會攻擊人,包括我而家24小時被音波或電子武器攻擊咁,去任何食肆包括大型快餐店咖啡店餐廳,都會搵人加料比你。
我去返工都一樣,佢地會搵佢地啲人睇水,之後喺你啲飲品道加料或喺你啲飯餸道加料,好喜歡一兩個前面睇水,另一個就喺你後面加料,你好難發覺,因為佢地會搵人不斷同你講嘢,所以我入院或睇醫生次數非常多😅
仲要去醫院塞急症室,加拿大同英國都係咁玩,佢地毒撚完你,你去急症室佢地就搵成堆人可能超過一百到幾百去塞急症室,等你痛到仆街又睇唔到醫生,但等佢地安排好後,搵啲唔知喺咪真醫生嚟打發你走。
仲有樣野要講埋而家連登有大量佢地啲人,有啲應該曾經攻擊過我或落過毒嘅,佢地喺連登相信係長期處於等候命令狀態。
因為有啲事或有啲留言我相信係佢地呢堆人嚟
搖滾準備
成個POST 都好ON9, 根本社會就係咁, 你估返中學咩
告同學過界
Office masturbation
連個post討論緊乜野你都唔撚知
仲衝出黎柒
你中哂自己個「好ON9」回力鏢
成日同啲客做一次性交易
衝紅燈過馬路
其他人唱緊歌,有人無唱,之後比人拉左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞