政府: 任何人士提出相反結論,我們必須正義凜然地予以反駁。

211 回覆
596 Like 38 Dislike
咁似netflix 上影果套希特拉
佢唔每一句都加個感嘆號咪算好
...!....!.........!...........................!

「無論出於甚麼理由或動機而提出相反結論,都是完全錯誤和毫無根據」

連牛頓同愛恩斯坦都唔敢咁講
國安大法正式超越物理現象 成為世界真理
一出呢句 律師都失業
淨係冇陪審團依下已經倒退過古希臘時代啦
完全好似網上嗌交咁
人哋有自己睇法、有論證、然後得出自己意見
香港政府就好似啲on9 網民咁
只要其他人唔同意佢嘅睇法,就係「錯」、「唔啱」,完全否定對方睇法之餘,不留任何討論空間

曲線證實岑耀信嘅睇法
Anyone who suggested otherwise, no matter what the reasons or motives may be, would be utterly wrong, totally baseless, and must be righteously refuted.

大顛,佢有冇睇過自己寫咩先出街㗎
啲高官人工咁撚高
但篇反駁文得小學生水平
誠實豆沙包
直接演繹俾你睇人哋點解唔撈
完全錯誤和毫無根據
言下之意 政府講咩都係岩嘅,就算李家超話屎係香嘅就是香的 不接受任何反駁!
呢d就係謝柒振中既所為
尻噏師
最可以反映事實就係一個二個人才離開中國香港
丁蟹:
呢件案有冇殺人唔係重點
我打死你老豆,咁我做你老豆咪得
痴線 擺到明唔同你講道理

簡單啲:只有我地啱,其他人都必定係錯
自我引證何謂極權
犯緊法站不住腳既人通常都係咁既邏輯
係唔係即係所有野係有結論先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞