哇 屌你老母碧咸

148 回覆
453 Like 25 Dislike
牙朗帶埋比比同埋幾個提子隊友去自己起個字頭
朗狗仔聽樓豬鳩噏就射晒精
Fact check 完,成班傻鳩朗狗靜撚晒
比波美斯唔比波條小器鬼實發晒脾氣
一眾朗狗仔俾樓豬撚狗

幾百隻朗狗/盲迷對住個19 fake news page劣鳩
吹到碧咸好撚想要牙朗
好高商業價值

其實有腦嘅諗下就知無可能
求其search 下就證實到樓豬鳩噏
可惜做得朗狗/盲反嘅邊可能會有腦丫

哦你老母咩
你條仆街朗狗仔為左捧高牙朗
陰啲陰啲用MLS 2023 嘅數據嚟同駱駝聯2024嘅數據嚟比
肉唔肉酸啲呀

咁樣比較
更加引證邊個先係吸引人睇嗰個
公道講句
人地係2023/24
唔係剩係2024
公道講句
沙地就用最update一季嘅數據
美職就用舊一年嘅數據

邊忽公道呀公道伯
公道講句
人地用一季既數
點都有公信力過你個條求其cut一場出黎既片
阿朗到時拎唔到波 會唔會對小花發老脾
你呢個數據都反映咗al nassr主場平均有17xxx人
咁咪同你上面講話爭取唔到收視/得3千幾人睇唔吻合囉
本身沙特聯球迷就係集中某幾隊,後面嗰啲隊冇人睇關C朗撚事咩?
再講,唔通國際邁阿密入場人數平均排第24有代表美斯影響力好低??
根本冇得咁樣比較,mls同沙特超都唔係有競爭力嘅聯賽聯賽
兩個球王去等退休大家都心照啦
都唔知你拗乜鳩
講一大堆廢話做乜鳩?

做乜駱駝聯就用新一季數據?

美職就要用舊年嘅數據?

答咗先啦
公道講句
對你有利既point就好似癲狗咁追住黎咬
對自已無利既point就避重就輕
甚至唔敢回
你真係好唔公道

以為邊個波台公道伯出嚟搭嗲
難怪樓上條傻閪
用舊一年嘅數據講邁阿密仲少人睇
你條仆街扮睇唔到啦

撳呀撳個User名
原來又係細兜仔你條傻鳩朗狗

乜鳩足球強國/弱國
吹到提子全部廢柴咁
明明牙朗歐國盃淨係對匈牙利同埋威爾斯先入到波
冇拿尼一早出鳩咗局啦

明明摩迪都帶到克羅地亞入世界盃決賽同四強
唔通克羅地亞強過葡萄牙好多咩?
偏偏牙朗就係帶唔好隊波
2014對住加納同美國都要喺分組賽敗走
Hang 機 hang 足年半
究竟你柒夠未
呢招得嘅噱頭十足喎
而且兩個都差唔多年紀踢埋入股做老細
之前睇好似泥馬都去佢隊野
公道講句
對你有利既point就好似癲狗咁追住黎咬
對自已不利既point就避重就輕
甚至唔敢回
你真係好唔公道
唔覺得會鬥得贏油長
Hang 機 hang 到重覆一個reply

究竟克羅地亞係足球強國定弱國?

點解摩迪做到牙朗做唔到呀?

唔係諗咗年半都未諗到呀
C朗廢囉
見到你條柒頭日日成條癲狗咁追住c朗黎咬真係好撚好笑
哇可以再來香港

https://youtu.be/E3Xof_Miwhs?si=sAIOvHJGfwIHsSY_

世盃J嚟J去都係J西班牙嗰一埸
重要第三球都係插水插返嚟,真係人唔笑狗都吠

睇見你條傻鳩含牙朗碌屎味賓周含到雪雪聲好笑好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞